"Cebinden düşürme, orada epey para var" cümlesini duyduktan sonra aralıksız 10 dakika sözü söyleyen insana saydım. İnsan dediğime bakmayın, sanırım bu söz bütün herşeyi açıklayacaktır.
"Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok. Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok."
Ayrıca eklemek istediğim bir söz daha var;
"Sağ elin verdiğini sol el görmesin!"
http://www.youtube.com/watch?v=FODpCpOF3pY
Kanser Hastası Genç Kızın Eline Para Sıkıştıran T.C. Bakanı
82
●5.303
- 15-04-2013, 19:05:33Üyeliği durdurulduSavunuyorsun ve yaptigin ayip. Ayni seyi Japonyada bir bakan yapsaydi, simdiye kadar utancindan harakiri yapmisti. Senin politik gorusun, para icin ruhunu satan bu zihniyetin neler yaptigini, yapabilecegini gormeni engelliyor malesef. O kiz camiden cikista o parayi geri vermese, bu herif evinde bugun kanserli bir hastaya su kadar para verdim, su kadar bonusu oteki tarafta kaptim diye kasilirdi bile.TitusPullo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasil bir dusunce yapisina girmisse bakan artik, insanliktan ciktiginin farkinda degil. Sizde onu savundugunuzun farkinda degilsiniz. Onurlu insan bu bakan 2 gun icinde istifa etmeli der. Demiyorsa, o insanda sorun vardir. Bu bakan zaten istifa etmez, cunku ona gore zaten sorun yok, cozuldu. Asil suc aslinda sende yada bakanda degil, bunlari tepetaklak etmeyen makarnaci, komurcu dilenci kulturu... - 15-04-2013, 19:17:20İzledikçe canım sıkılıyor, boğazıma bir yumruk geliyor dayanıyor; nefes alamıyorum. Devlet böyle insanlarımıza yardım etmeyecekse biz niye vergi veriyoruz ?
Madde 2 - Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:17:20 -->-> Daha önceki mesaj 19:06:51 --
Facebook'ta az önce gördüğüm bir resim... Yorum sizin...
- 15-04-2013, 20:05:25İşte kin ve nefretten gözlerini yumarak konuşanlardan kastım buydu. Kendi fikirlerinizi ve doğrularınızı başkalarına empoze etme çabasındasınız. Savunuyor olsam savunuyorum derim. Benim kimseden korkum yada çekincem yok. Doğruya doğru, yanlışa yanlış demeyi bilirim.protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada söylediğim gibi;
Neyse ben bu başlıkta kendi görüşüm dahilinde yorumlar yaptım. Kimsenin görüşüne saygısızlık etmedim etmem. Hatta hiçbir mesajı cevap hakkı dışında alıntı dahi yapmadım. Fakat bir çok arkadaş benim görüşüm ve fikirlerime saygısızlık etmektedir. Buna tahammülsüzlük diyoruz. Başka insanların fikir ve görüşlerine saygı göstermeyi öğrendiğimizde biz adam oluruz. Karşı görüşe kömürcü ve makarnacı yani 3 kuruşa şerefini, reyini satan dilenciler demek ayıp değilde, benim görüşümü belirtmem ayıp. Üstelik 3 mesajımda da bakanı düzgün bir üslup ile eleştirmeme rağmen.TitusPullo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz Türk halkının %50'sine dilenci ve rüşvetçi yakıştırmasını yaparak büyük bir gaflete düşüyorsunuz. Umarım bu gafletten en kısa zamanda kurtulur ve gerçekleri görmeye başlarsınız.
Konuya son mesajımdır, aynı şeyleri konuşarak biryere varamayız. Herkes nizami bir şekilde fikirlerini belirtirse böyle başlıklarda kilitlenmek zorunda kalmaz diye düşünüyorum.
Sürç-i lisan ettiysek, kalp kırdıysak affola.
Saygılar, sevgiler. - 15-04-2013, 20:50:06Muhendis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o fotoğraf ne öyle ya allah bildiği gibi yapsın şu insanları,çok berbat bi ülke olduk allah sonumuzu hayır etsin,umarım allah şifa verir hasta olan kız arkadaşımıza ve umarım şu bakan denen zımbırtı şahıslar bir an önce iner şu mevkilerden - 15-04-2013, 21:01:58Burda bende olsam bende küfür ederım o çiftçiye karşısındakı kahveden arkadaşı değil Türkiyenın başbakanı. Adam yerine koymuş dinlemiş baktı adam gibi konuşmuyor 'Ananıda al git' Diyor acaba siz olsaydınız ne derdınız??? Bir açık buldunuz dıye Akp ye hemen saldırmaya başladınız ''ADAM OLUN O ZAMAN SİZ YÖNETİN BU ÜLKEYİ''OzanErsin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Klavye başında hepınız İNSANsınız dimi ????? - 15-04-2013, 21:41:56Üyeliği durdurulduBir açık mı? Ananıda al git.MyBBGrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-04-2013, 22:35:57Weave adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakana cami girişinde yakalayıp önünu kesip yardım ıstemekte nedir ?? Cami çıkışında beklersın gelır derdini anlatırsın devletın bir çok kurumu kımlere yardım edıyor bunları neden kımse söylemıyor?? Ancak taş atarsınız ama elinizdeki çamuru farketmezsınız.