• 15-04-2013, 01:00:42
    #10
    Üyeliği durduruldu
    Yarın kızı provakatörlükle suçlarlar bakın görün!!!
  • 15-04-2013, 01:11:17
    #11
    bizleree bakan bunlar olunca durum bu oluo işte.
  • 15-04-2013, 01:13:06
    #12
    loreafro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kanserli genç kız onursuz bir şekilde uzatılan parayı onurlu bir şekilde iade ediyorda; şu halk gereken iadeyi yapmıyor ya sandıkta, ona yanıyorum.
    Bir iki kelime yazmaya girmiştim ama şu dediklerinin üstüne laf söylenmez ancak altına imza atılır
    Bizi de böyle bakanlar idare ediyor işte, namaz kılmakla iyi adam olunmuyor bakanım. Bir gram utanmamıştır muhtemelen.
  • 15-04-2013, 01:17:31
    #13
    IG-FB-X HESAPLARI SATILIR
    Talihsizlik olarak nitelendiriyorum. Bakanımızın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Bir düşüncesizlik ederek böyle bir gaf yapmış. Hatasını düzelteceğini umuyorum.

    Bazı arkadaşlarda eleştiricez derken hakarete varan cümleler kurmuş. İpin ucunu kaçırma konusunda üstümüze yok. Üslubumuzun ayarıda yok. Böyle bir gaf sizin başınızada gelebilir. Bir anlık düşüncesizlik ve dalgınlığınız sebebiyle yanlış karar vererek böyle kötü duruma düşebilirsiniz. Yanlış bir davranış fakat bu kadar abartılması yanlış.

    Yine hükümet düşmanları olarak adlandırdığım grup gerçekten kendini belli ederek gereksiz ağır ithamlarda bulunmuş.
  • 15-04-2013, 01:17:57
    #14
    Şu bakanın önüne T.C getirilmesin utanç verici yakışmaz ona
  • 15-04-2013, 01:18:30
    #15
    Üyeliği durduruldu
    by_karahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yarın kızı provakatörlükle suçlarlar bakın görün!!!
    Kim bilir belki göz altına alınmış olabilir kız.

    Türkiye'nin hali apaçık ortada iki derdini anlatmak için geleni mendil açmış sanıyorlar kız çok fena lafı oturtmuş. Allah sabır versin kendisine
  • 15-04-2013, 01:51:28
    #16
    Üyeliği durduruldu
    bayraktar tam bi kro
  • 15-04-2013, 01:52:48
    #17
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    Neden şaşırıyorsunuz, yoksa siz farklı bir şeymi bekliyordunuz, ben hiç şaşırmadım. Kıza hakaret etmemelerine, darp ettirmemelerine şaşırmak lazım ki yapilmadiginida bilmiyoruz.
    Seçim zamanı kömür, erzak hatta elektrik olmayan köye beyaz eşya, sonrasında ise derdini anlatan vatandaşa dilenci muamelesi yapmalar, ananı da al gitler, geciremiyoruz başbakanım diyen emeklinin yüzüne bile bakmadan yoluna devam ederek alaycı bir şekilde geçinirsin, geçinirsin demeler vs vs. bu saymakla ya da yazmakla bitmez.
    Bir de alındı diyor, söyleyecek bir şey bulamıyorum aslında çok şey var ama neyse...
  • 15-04-2013, 01:57:05
    #18
    Çiğerim yandı kızın eline o parayı verince.
    Allah sizi bildiği gibi yapsın.