Seohosting.Com.tr Özel Teşekkürüm Var
9
●1.904
- 23-01-2013, 12:27:30Arkadaşlar 2 gündür scriptten kaynaklanan bi açık yüzünden Yıllardır çok emek ettiğim wordpress siteme saldırı alıyordum hacklink türü bişey dolayısıyla hitler çakılıyordu, durumu hosting servisime ilettim yoğun olmalarına rağmen sağolsunlar gece gündüz bıkmadan, usanmadan sorunumu çözmek için uğraştılar ve nihayet sorunum çözüldü kendilerine ne kadar teşekkür etsem azdır, Allah rağzı olsun diyorum inş uzun yıllar bu firma ile çalışacağım..herkese tavsiye ederim ismine gerçekten layık olan bir firma..
- 25-01-2013, 21:48:00Ekibimiz sizin sorunlarınızı çözmek için vardır.Hizmetiniz için destek talep etmeniz en doğal hakkınızdır.Biz size teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.darkman2008 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizde sağolun, çizgimizden şaşmayacağımıza emin olabilirsiniz.Müşterilerimiz arttıkça ekibimiz genişliyor ve daha çok kitleye hitap edebilmek için her zaman güçlü, dinamik bilgili bir ekiple ilerlemekteyiz.Sedat Tekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
CLR34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her zaman bekleriz
Saygılarımızla,
İzmir İnternet, Bilişim, Yazılım ve Telekomünikasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ. - 06-04-2013, 00:38:00Bu yazıyı yazalı baya zaman olmuş üstad.. Heralde artık aranıza katılmanın zamanı geldi biraz fedakarlık bekliyorum %50 indirim kuponu felan ilk 1 yıl için hiç fena olmazSeoHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
malum 30 site A-CLASS ip kolay değil
mesajınızı bekliyorum. hoşçakalın.
- 06-04-2013, 00:42:04Üyeliği durdurulduKalite, Profesyonellik, Müşteri Memnuniyeti bu 3 çizgi üzerinden giden SEOHosting'e vermiş oldukları kaliteli hizmet adına bende teşekkürlerimi kendilerinde bulunan bir web sitem için iletmek istiyorum.
bu kadar memnuniyet bırakan bir firma oldukları için tebrik ediyorum.. Allah şaşırtmasın inşaallah.