• 06-03-2013, 16:06:56
    Üyeliği durduruldu
    That's Wp v2 sürümünü kullananların sabırsızlıkla beklediği yeni sürüm yakında aktif olacaktır.

Önceki planlarımıza göre şu ana kadar çıkmış olması gerekirdi ancak elimde olmayan sebeplerden ötürü yaklaşık 3 hafta kadar şehir dışındayıdım. Lafı fazla uzatmadan kısaca ne nedir anlatmak isterim.

v2 de sık yaşanan timeout hatalarınız ortadan kalkmıştır.

Yeni sürümde 30 a yakın servis olacaktır. Bunlardan bazıları :

--=-- Facebook (Fan page / Profile Page)
    --=-- Twitter
    --=-- Google +
    --=-- Tumblr
    --=-- LinkedIN
    --=-- Plurk
    --=-- Diigo
    --=-- Delicious
    --=-- FriendFeed
    --=-- Thoughts
    --=-- edublogs
    --=-- LiveJournal
    --=-- OnSugar
    --=-- Folkd
    --=-- Stumbleugon
    --=-- MyOpera

Bu servisler en can alıcı servislerdir.

Diğer özellikler :
    Kategoriye özel imleme,
    CronJOB ile otomatik imleme
    Açılan konuları belli bir dakika sonra imleme
    Zamanlanan konuları imleyebilme
    İster havuz hesabını ister kendi hesabınızı ekleyebilme
    Özel içerik gönderme

v3 konsept olarak farklı bir yapıda olacaktır.
    Toplamda 6 + 1 (6 Ücretli - 1 adet ücretsiz deneme paketi) paket olacaktır.
    Paketler , aylık imlenecek link sayısı ve kullanılan servisler açısından farklılık gösterecek olup ,

En düşük paket , Aylık 250 Link imleme kotalı ile 5 Servis kullanımlı olmak üzere aylık 5 TL ,

En yüksek paket ise Aylık 10.000 link imleme kotası ile sınırsız servis kullanıma haklarına Aylık 40 TL ücrete sahip olabileceklerdir.

Wordpress eklentisi uzaktan erişim sağlayarak imleme yapacağı için, yurtdışından alınan Litespeed yüklü özel vds tarafından imlemeler yapılacaktır.

v2 kullanıcıları için kampanyamız satış başladığında izah edilip aktif olacaktır. Ön sipariş söz konusu olmayacaktır.

v2 Sürümünü almak isteyenler için satış tekrar aktiftir.

v2 Satış konusu : Wordpress İmleme Eklentisi | 25 Adet Servis | Link Almaya Son ! Gözle görülür değişiklik...

Eklenti ile gelişmeler bu başlık altından değerlendirilecektir.

• 06-03-2013, 19:13:35
    Kardeşim ellerine sağlık yine bir ilk yapmışsın çok sağol sabırsızlıkla bekliyorum eklentiyi 5 sitem için
  • 10-03-2013, 17:45:35
    nasıl yani eklenti için aylık ücretmi ödeyeceğiz v2 deki gibi olmayacak mı ? iyi ne güzel kazandığımızıda eklentiye verelim her ay..
  • 22-04-2013, 10:03:06
    Üyeliği durduruldu
    Hocam posta kutunuz dolu bir konu hakkında pm atacaktım fakat olmadı.Buradan yazıyorum
    v2.5 That's wp eklenti alacağım toplamda 70 sitede kullanmak istiyorum toplu fiyatı ne kadar olur acaba
  • 22-04-2013, 12:51:42
    Üyeliği durduruldu
    Guide adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam posta kutunuz dolu bir konu hakkında pm atacaktım fakat olmadı.Buradan yazıyorum
    v2.5 That's wp eklenti alacağım toplamda 70 sitede kullanmak istiyorum toplu fiyatı ne kadar olur acaba
    70 adet site için lisansı : 1000 tl den alabilirsiniz.
    iletişim için snntfn7 [at] gmail.com mail adresini kullanırsanız sevinirim. R10 da pek aktif olmuyorum