• 05-03-2013, 03:17:38
    Arkadaşlar kız arkadaşıma hoca bi ödev vermiş ödevde istenilen şeyde şu hoca demiş ki bana cennet ve cehennemi öyle bir şekilde anlatın ki ikisinede gitmek istiyim...Yani muhtemelen istediği şey cennetin te cehenneminde güzel yanlarının anlatılmasını ve hangisini tercih edeceğini zorlanmalı...

Biliyorum mutmelen sizede saçma gelmiş olabilir konu zaten o yüzden günlerdir bir şey bulamıyoruz hadi cennetin güzel yanları hakkında bir sürü bilgi var ama cehennemin güzel yanımı olurmuş

Bu konu hakkında yardım edecek en azından bir fikir verecek arkadaşlar varsa bekliyorum , bir fikir bile oluşsa o fikire göre birşeyler yazabiliriz en azından...
  • 05-03-2013, 03:23:40
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Bu ödevi hangi bölüm ve dersin hocası vermiş ?
  • 05-03-2013, 03:27:54
    Zamanında doğru olmayan şeyler yaptım ve bunların bedelini ödemem gerekir, sadece ben değil herkes için geçerlidir, cehenneme gidip yaptıklarımın bedelini ödedikten sonra içim vicdanım rahat olur, kötü bişey yapmışımdır ama bedelini ödemişimdir
  • 05-03-2013, 03:38:38
    MetinGumus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu ödevi hangi bölüm ve dersin hocası vermiş ?
    Reklamcılık ve dersin adıda Reklam Üretim Süreci yani mantık belli zaten hani piyasada bi ürün kötüde olsa onu pazarlamak ve reklamının yapılış şekli önemlidir ya hani oda zihninizi zorlayın anlamında bi ödev vermiş her halde

Bide bu arada şey düşündüm hani cenneti ve cehennemi bir mekan yada bir yer gibi göstermek degilde burda maneviyat gibi verip anlatabilirmiyiz yani cenneti huzur ve sağlık cehennemi ise hani para hırsı yüzünden insanların yaptıgı şerefsizlikler vardır o para hırsından dolayı ve öyle mutlu olurlar filan hani param olsun gerisi önemli degil gibisinden öyle anlatabilirmiyiz.En sonunda altınada seçin bakalım cennet mi cehennem mi diye sorabiliriz ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:38:38 -->-> Daha önceki mesaj 03:33:07 --

scorpi101 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Zamanında doğru olmayan şeyler yaptım ve bunların bedelini ödemem gerekir, sadece ben değil herkes için geçerlidir, cehenneme gidip yaptıklarımın bedelini ödedikten sonra içim vicdanım rahat olur, kötü bişey yapmışımdır ama bedelini ödemişimdir
    ne demek istedigini anladım hocam evet buda anlatılabilinirse çok güzel olabilir düşünücem sağolasın
  • 05-03-2013, 03:42:49
    uKaLaBoY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

ne demek istedigini anladım hocam evet buda anlatılabilinirse çok güzel olabilir düşünücem sağolasın
    Rica ederim aklıma gelen bu, umarım yardımcı olabilmişimdir
  • 05-03-2013, 10:33:14
    Çok sıcak ısınma parası vermez filan Böyle cehennemle ilgili karikatürlerden bişey çıkar mı bilmem Kolay gelsin.
  • 05-03-2013, 10:40:57
    Sevgili Erkan..

Cennet ucuz değil cehennem dahi lüzumsuz değildir sözünden çok şeyler bulabılırsın..
  • 05-03-2013, 10:42:23
    bütün *** yıldızları orada olacak bence tekrar düşünün
  • 05-03-2013, 11:08:13
    cennette huriler var cehennemde daha iyileri