Bu ödevi hangi bölüm ve dersin hocası vermiş ?
Reklamcılık ve dersin adıda Reklam Üretim Süreci yani mantık belli zaten hani piyasada bi ürün kötüde olsa onu pazarlamak ve reklamının yapılış şekli önemlidir ya hani oda zihninizi zorlayın anlamında bi ödev vermiş her halde
Bide bu arada şey düşündüm hani cenneti ve cehennemi bir mekan yada bir yer gibi göstermek degilde burda maneviyat gibi verip anlatabilirmiyiz yani cenneti huzur ve sağlık cehennemi ise hani para hırsı yüzünden insanların yaptıgı şerefsizlikler vardır o para hırsından dolayı ve öyle mutlu olurlar filan hani param olsun gerisi önemli degil gibisinden öyle anlatabilirmiyiz.En sonunda altınada seçin bakalım cennet mi cehennem mi diye sorabiliriz ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:38:38 -->-> Daha önceki mesaj 03:33:07 --
Zamanında doğru olmayan şeyler yaptım ve bunların bedelini ödemem gerekir, sadece ben değil herkes için geçerlidir, cehenneme gidip yaptıklarımın bedelini ödedikten sonra içim vicdanım rahat olur, kötü bişey yapmışımdır ama bedelini ödemişimdir
ne demek istedigini anladım hocam evet buda anlatılabilinirse çok güzel olabilir düşünücem sağolasın