• 20-02-2013, 12:37:55
    wmyolcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İşe yaramadığını söylemedim üstad fakat temiz ve içeriğinizle alakalı site yada sayfadan alabildiğinizde faydalıdır.

Evet alacağınız sitedeki temiz ve alakalı içerik önemi

Üstad proğram yada manuel backlink almak sorun değildir. Sorun backlink alınan yerin içeriğinizle alakası ve aldığınız sayfanın link çıkış durumu PR10 bile olsaki imkansız 100 siteye etkisi olur ama gel görki 5000 - 6000 link olan yerler olduğunu görüyorum
    Bana göre programla kasılan yorumlar kesinlikle zararlı olur düşüncesindeyim. Aynı açıklamalar, aynı anchor textlerden linkller gelecek. Tabi alakasız sayfa ve spamlar da cabası olacak.Bu çalışmadan fayda beklemek öküzün altında buzağı beklemekten farksızdır.
  • 20-02-2013, 12:49:17
    bakın algılar hemen hemen yanlış , vs vs... yada bu blog backlink olayını bile elimize yüzümüze bulaştırıyoruz.

BB neden almıyacaksınki 10 numara getirisi oluyor. otomatik listeler ile bu işi yapıcagınıza ya kendi listenizi oluşturun yada bilemedin günde sadece 1 dakikanızı ayırıp kaliteli .gov .edu bloglara 1 yorum atsanız kafi...

bunun içinde gogıla " site:.gov inurl:blog "post a comment" vb gibi ... yazıp aratmanız yeterli.
  • 20-02-2013, 12:59:50
    fuzinnes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bana göre programla kasılan yorumlar kesinlikle zararlı olur düşüncesindeyim. Aynı açıklamalar, aynı anchor textlerden linkller gelecek. Tabi alakasız sayfa ve spamlar da cabası olacak.Bu çalışmadan fayda beklemek öküzün altında buzağı beklemekten farksızdır.
    Hocam sizin kastınız proğram değil aynı metinlerin tekrarlanması evet tezinizde haklısınız fakat bunu sadece proğram yapmıyor insanlarda aynı şeyleri tekrarlıyor.

İngilizce sitelerden link alırken yayıncıların eklediği tek kelime Thank You

Proğram hiç kullanmadım işimde olmaz lakin şunu sağlayanlar vardır. Random her site için farklı yorumlama vs ozaman dediğimiz sorunu aşabilir.

Proğram zaten başlı başına saçmalık aynı anda 100 - 500 siteden backlink almak kadar saçma bir durumu yapan sitesi ceza alırsa üzülmesin.
  • 20-02-2013, 14:17:50
    Hocam bilip bilmeden konuşmayın yorum linkin yararı var fakat kriterleri var onları da zaten söylemem yarar sağladığım şekilde.
  • 20-02-2013, 15:25:24
    Üyeliği durduruldu
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam bilip bilmeden konuşmayın yorum linkin yararı var fakat kriterleri var onları da zaten söylemem yarar sağladığım şekilde.
    Sendeki bu herşeyi biliyorum havalar ne ya çok gülüyorum
  • 20-02-2013, 15:35:09
    Kaliteli sitelere,kaliteli konulara ayrıntılı yorumlar faydalı olabilir.OBL oranı düşük kaliteli bloglarda işinize yarama oranı yüksektir.Zaten öyle tarz sitelerde yorumlarda link ekleme ya da yorum yapma izni ya kısıtlıdır ya kapalıdır.Son süreçte ise 3. parti yorum eklentileri kullanılarak,bu seo(spam) yöntemine önlemler alınmıştır.Ayrıca google bu yönde ciddi önlemler aldı.Bu tür alınan linklerden sonra ceza almanız diğer yöntemlere göre daha olasıdır.

Her yöntemin bir şekilde faydalı yönleri vardır.Zararlı yönleri de vardır.Asıl olan nasıl kullandığınız.
    Eski programla yorum atma yöntemi artık çok riskli ben önermiyorum.
  • 20-02-2013, 16:24:17
    Üyeliği durduruldu
    fuzinnes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Program kullanıyorum ve her siteye farklı yorumlar, farklı açıklamalar, farklı başlıklar, farklı anchor textlerden linkleri üstelik farklı ip adreslerinden gönderiyorum.

Faydasını da oldukça çok görüyorum.
  • 20-02-2013, 17:02:49
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İstersen notere tescil ettir bilgilerini kimse kullanamasın
  • 20-02-2013, 18:02:52
    manüel yapılmalı her yorum birbirinden farklı olmalı max 10 ile 15 arası link çıkışı olan yerlere yorum yapılmamalı scrapebox veya benzeri programlarla otomatik bir şekilde kesinlikle yapmayın buldugunuz linkleri katiyen kimseyle paylaşmayın bir anda çöp olabilir veya xxx veya ilegal sitelerin linkleriyle dolabilir şuan aklıma gelen bunlar ve fazla abartamayın olayı pr yüksek ve dofollow linklerden oldukça iyi verim alına bilir yanlız bu tür çalışmalarda en ufak bir hatada siteniz sandbox yer onun için dikkat etmelisiniz aşırıya kaçtıgınızda siteniz çeviride yiyebilir.