Arkadaşlar Şubat ayı geldi, biçti.Hitler kelimeler yerle bir oldu. Siteniz ne alemde Şubat ayının başından bu yana.
Benim görüşüm 3-5 Gün kaldı sonra düzelecek ama bilemiyorum yinede emin değilim.
Ne olmalı ne yapmalı? Hiti düşenler kulübü
34
●2.357
- 13-02-2013, 02:23:00Sitenizi sıralamaya sokana kadar afedersinzi eşşek gibi çalısıp, Aklınıza gelen tüm hersey işte özgün yazma her gün güncelleme link çalısması kısacası başarılı seo taktikleri yapıp. Sıralamaya girince ohh ne güzel geldim dur dısarı çıkayım dur bugunde tamma yarın güncellerim şimdi linke para kacırmyım gerek yok yeteri kadar aldım. Değilmi ?
Ama unuttugunuz sey alttakiler sizin ilk heyacanınız gibi siteleri kasıyor. Güncelleme neden herkezi değilde bir kısmınızı etkiledi 5 6 senedir 1. sayfa 1. sırada olan binlerce site var hala oradalar nedenmi ilk günki gibi çalısıyorlar kazandıklarının hepsini yemiyor bir kısmını sitesine yatırmaya devam ediyor da ondan.
Yukardaki yazdıklarım benim içinde gecerli söyle bir çözümleme yapın kendizle bu ay reklam gelirim 1000 usd siteye ne verdin sıfır olmazzzz. - 13-02-2013, 02:26:52Sitem ve benim hakkımda bir şey bilmiyorsunuz. Google'nin EŞEKliğidir bu. Ben sabaha kadar özgün olsun diye videosuna kadar upload ediyorsam, başlıkları farklı, içerikleri 150 kelimenin altında tutmuyorsam, hatta onuda geçtim resim boyutlarını bile özgün olsun diye değiştiriyorsam ve daha sonra hakkım olan 65-70Kyı görüyorsam bu emektir. Ancak bu emekler bir dalgalanmayla çöpe atılıyorsa ortada kocaman bir EŞEKlik vardır.Reklamege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca dediklerinizin bir kısmı elbetteki oluyor. - 13-02-2013, 02:55:10Panikleyip kızıp farklı işlemler denemeyin. Ben bekleyin derim. İnşallah toparlanır gelir yerine. Algoritmalar uygulanınca belirli kelimelerde ve sektörlerde tahminimce manuel birkaç işlem de yapılıyor. Bazı sektörlerde (adwords tıklama başı yüksek kelimelerde genelde) bu nedenle güncelleme olumsuz gibi görünüp sonradan tam algoritma uygulanınca daha iyi yerlere gelinebiliyor.Neymaro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek tavsiyem: Dokunmayın hiçbirşeye. Herşeye devam edin. Ne fazla ne eksik girin içeriğinizi. Yola devam edin toparlanacaktır bence. - 13-02-2013, 12:27:28Hit düşmenin yanında bugün hiçbir kelimemde ilk 500 de dahi yokum.6 senelik site dmoz kaydı var.Kelimelerde ilk saydaydı yıllardır.Hack,meck hiç bişey yok.Hack alan adam birinci oda ayrı bi dert.
Sitenin indexleri ve infosu duruyor ama ilk 500 de hiçbir kelimede yokum.Tavsiyeleriniz nelerdir ?