Sitenizi sıralamaya sokana kadar afedersinzi eşşek gibi çalısıp, Aklınıza gelen tüm hersey işte özgün yazma her gün güncelleme link çalısması kısacası başarılı seo taktikleri yapıp. Sıralamaya girince ohh ne güzel geldim dur dısarı çıkayım dur bugunde tamma yarın güncellerim şimdi linke para kacırmyım gerek yok yeteri kadar aldım. Değilmi ?
Ama unuttugunuz sey alttakiler sizin ilk heyacanınız gibi siteleri kasıyor. Güncelleme neden herkezi değilde bir kısmınızı etkiledi 5 6 senedir 1. sayfa 1. sırada olan binlerce site var hala oradalar nedenmi ilk günki gibi çalısıyorlar kazandıklarının hepsini yemiyor bir kısmını sitesine yatırmaya devam ediyor da ondan.
Yukardaki yazdıklarım benim içinde gecerli söyle bir çözümleme yapın kendizle bu ay reklam gelirim 1000 usd siteye ne verdin sıfır olmazzzz.
Sitem ve benim hakkımda bir şey bilmiyorsunuz. Google'nin
EŞEKliğidir bu. Ben sabaha kadar özgün olsun diye
videosuna kadar upload ediyorsam, başlıkları farklı, içerikleri 150 kelimenin altında tutmuyorsam, hatta onuda geçtim resim boyutlarını bile özgün olsun diye değiştiriyorsam ve daha sonra hakkım olan
65-70Kyı görüyorsam bu emektir. Ancak bu emekler bir dalgalanmayla çöpe atılıyorsa ortada kocaman bir EŞEKlik vardır.
Ayrıca dediklerinizin bir kısmı elbetteki oluyor.