• 12-02-2013, 12:02:10
    Merhabalar,
    Yabancı bir sitem var, ziyaretçiler ağırlıklı olarak Amerikadan ve sunucumda orada, en hızlı en kalitelisinden bir sunucu kiraladık hiç masraftan kısılmadı burada. Tüm meta tagleri rakiplere bakarak özgün bir şekilde yazdım. Site hizmet sitesi olmasına rağmen haftada 2 kere makale yazıyoruz. Haftada 5-10 kere twitterda paylaşılıyor, facebookta konuşuluyor. Analytics kurulu, webmaster tools ekli ve sitemap gönderildi. Linkler .html uzantılı sef linkler. h1 h2 taglerine dikkat edildi. Script kendi yazdığımız özel bir script, işini gayet iyi yapıyor 1. sayfadaki çoğu rakipten daha fazla özelliğe sahip, tasarım hakkında defalarca toplantı yapıldı özenle son halini aldı, sade kolay bir arayüzü var.

Domain hedef kelimemizin 14 yıllık kayıtlı .com domaini ancak rakipler yıllardır birinci sayfada. Google pagerank 2 ve 4-5 ayda 6. sayfadan 2.sayfaya gelebildik.

Ezine articles'a bir kere tanıtım yazısı yazdırdık sadece bunun dışında link almadık ama link veren pr3 pr4 siteler var(iç sayfalarından).

Peki bundan sonra birinci sayfaya çıkmak için ne yapmamız gerekiyor? İşin en zor kısımına geldik sanıyorum.

Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler
  • 12-02-2013, 12:11:06
    Üyeliği durduruldu
    hocam iceriklerinizi özgün tutmaya ve arttırarak devam ettirmeyi sürdürün.
    siteniz wordpress ise bana özel mesaj atın size bir eklenti önereceğim.
    su an evden cıkıyorum , siz mesajı atın görünce cevaplarım
  • 12-02-2013, 12:14:48
    dogaatac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam iceriklerinizi özgün tutmaya ve arttırarak devam ettirmeyi sürdürün.
    siteniz wordpress ise bana özel mesaj atın size bir eklenti önereceğim.
    su an evden cıkıyorum , siz mesajı atın görünce cevaplarım
    Merhabalar, içerikler tamamen özgün ve her hafta muhakkak ekliyoruz bu ara biraz daha arttırdık. Wordpress değil hocam çok teşekkür ederim.

2.sayfada da hiç sabit duramıyoruz sürekli bi ortalara bi en başa çıkartıyor. Bire çıkarsak sabitlenir mi şu anda dalgalanması normal mi?
  • 12-02-2013, 12:24:13
    hocam site adresini ve iletişim bilgilerini pm atarsan beraber inceler üzerinde tartışmalar yapabiliriz (ucretsiz)
  • 12-02-2013, 13:03:01
    beyaban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam site adresini ve iletişim bilgilerini pm atarsan beraber inceler üzerinde tartışmalar yapabiliriz (ucretsiz)
    Ekledim hocam, diğer arkadaşlardan da iyi kötü fikir, önerilerini bekliyorum gerçekten çok önemli bir iş benim için, hobi değil.
  • 12-02-2013, 13:04:53
    hocam öyle herkes ilk sayfaya çıksaydı
  • 12-02-2013, 13:26:49
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam öyle herkes ilk sayfaya çıksaydı
    Biz herkes değiliz hocam şu anki durumda. Kelimeyi kalem olarak düşünün kalem.com bizde ve 14 yıllık önceden herkesin bildiği evrensel bir haber şirketinden alındı geçmişi temiz, aynı zamanda 1. sayfada çok gereksiz sayfalar var hatta bir tanesi swf, rekabet oldukça düşük.

Yani bir şeyleri eksik yapıyoruz bu konuda daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir diye yazdım. Link bile almadık daha.
  • 12-02-2013, 13:58:02
    Hergün içerik ekliyeceksin ,sitenin footerdan ana sayfaya link ver.Sağdan soldan resim çek rasgele 1000 tane orjinal olucak, yavaş yavaş 10 ar tane günlük siteye yükle (konu olarak değil bildiğin ftp).Sonra bu resimlerin direk urlye otomatik programlarla link al.Bir siteye popup reklam yerleştir ,arka planda youtube video açsın,Videonun altında kendi linkin olsun ilginç bir video yükle...

Bunları yap bir ay sonra gel konuyu güncelle.
    • Sedat Tekin
    Sedat Tekin bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 12-02-2013, 14:14:02
    Üyeliği durduruldu
    Güzel bir konu takipteyim.
    Saygılar.