Merhabalar,
Yabancı bir sitem var, ziyaretçiler ağırlıklı olarak Amerikadan ve sunucumda orada, en hızlı en kalitelisinden bir sunucu kiraladık hiç masraftan kısılmadı burada. Tüm meta tagleri rakiplere bakarak özgün bir şekilde yazdım. Site hizmet sitesi olmasına rağmen haftada 2 kere makale yazıyoruz. Haftada 5-10 kere twitterda paylaşılıyor, facebookta konuşuluyor. Analytics kurulu, webmaster tools ekli ve sitemap gönderildi. Linkler .html uzantılı sef linkler. h1 h2 taglerine dikkat edildi. Script kendi yazdığımız özel bir script, işini gayet iyi yapıyor 1. sayfadaki çoğu rakipten daha fazla özelliğe sahip, tasarım hakkında defalarca toplantı yapıldı özenle son halini aldı, sade kolay bir arayüzü var.
Domain hedef kelimemizin 14 yıllık kayıtlı .com domaini ancak rakipler yıllardır birinci sayfada. Google pagerank 2 ve 4-5 ayda 6. sayfadan 2.sayfaya gelebildik.
Ezine articles'a bir kere tanıtım yazısı yazdırdık sadece bunun dışında link almadık ama link veren pr3 pr4 siteler var(iç sayfalarından).
Peki bundan sonra birinci sayfaya çıkmak için ne yapmamız gerekiyor? İşin en zor kısımına geldik sanıyorum.
Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler