Sitemde Kayıt Ol Eklentisine İhtiyacım Var Bi Bakarmısınız
13
●828
- 10-02-2013, 02:15:29evet resimdekinle aynı olursa süper olur hocam eklenti önerisi istiyorum ve bnm verdgm urlye yönlendirmesi gerekmr_cpu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 10-02-2013, 02:18:31benim sitemin kayıt sayfası hocam, ücretli şekilde temana entegre ediyorum. link de şu, ek olarak giriş yapan/çıkış yapan kullanıcıları da istediğin sayfaya yönlendiririz.
- 10-02-2013, 02:20:55ben sadece isteklerimi karşılayacak bi eklenti istiyorum hocam sizin sitenizdeki kayıt işime yaramaz ekte verdigim resimdeki gibi olacak bnm verdgm urlye yönlenmeside gerekkrmcnyldrm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 10-02-2013, 02:42:48Hocam bahsettigim şey bak şu benim bi kayıt ol sayfam var içinde şumr_cpu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
resimdeki alan var kabul et diyince benim yazıgım urlye yönlensinki kayıt olsunlar yani kayıt olma sayfasıda
şu şekilde olursa iyi olur alternatifide olur bana bu imkanları saglayan eklenti istiyorum alternatiflerde olur
- 10-02-2013, 02:59:46peki düşünceleriniz için teşekkür ederim öyle bir eklenti varda ben adını bilmiyorum bakalım belki biri biliyordurmr_cpu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

resimdeki alan var kabul et diyince benim yazıgım urlye yönlensinki kayıt olsunlar yani kayıt olma sayfasıda