• 10-02-2013, 01:22:35
    Merhaba arkadaşlar sitemde bi kayıt ol sayfam var kabul ettikten sonra sizin önereceginiz eklentiye yönlendirmesini ve verdigim resimdeki gibi bi kayıt eklentisi istiyorum teamwiever den veya msnden yardım edecek pm atsın konusalım resim bu
  • 10-02-2013, 01:56:13
    çok bişey anlamadım captcha eklentisi mi istiyorsunuz
  • 10-02-2013, 02:15:29
    mr_cpu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    çok bişey anlamadım captcha eklentisi mi istiyorsunuz
    evet resimdekinle aynı olursa süper olur hocam eklenti önerisi istiyorum ve bnm verdgm urlye yönlendirmesi gerek
  • 10-02-2013, 02:18:31
    benim sitemin kayıt sayfası hocam, ücretli şekilde temana entegre ediyorum. link de şu, ek olarak giriş yapan/çıkış yapan kullanıcıları da istediğin sayfaya yönlendiririz.
  • 10-02-2013, 02:20:55
    krmcnyldrm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    benim sitemin kayıt sayfası hocam, ücretli şekilde temana entegre ediyorum. link de şu, ek olarak giriş yapan/çıkış yapan kullanıcıları da istediğin sayfaya yönlendiririz.
    ben sadece isteklerimi karşılayacak bi eklenti istiyorum hocam sizin sitenizdeki kayıt işime yaramaz ekte verdigim resimdeki gibi olacak bnm verdgm urlye yönlenmeside gerek
  • 10-02-2013, 02:33:56
    hocam ben sitemde

böyle bişey kullanıyorum botlarla kırılması daha zor "benim verdiğim urlye yönlenmeside gerek"
    derken neyi kast ettiğinizi pek anlayamadım
  • 10-02-2013, 02:42:48
    hocam ben sitemde

böyle bişey kullanıyorum botlarla kırılması daha zor "benim verdiğim urlye yönlenmeside gerek"
    derken neyi kast ettiğinizi pek anlayamadım
    Hocam bahsettigim şey bak şu benim bi kayıt ol sayfam var içinde şu resimdeki alan var kabul et diyince benim yazıgım urlye yönlensinki kayıt olsunlar yani kayıt olma sayfasıda şu şekilde olursa iyi olur alternatifide olur bana bu imkanları saglayan eklenti istiyorum alternatiflerde olur
  • 10-02-2013, 02:53:56
    öyle bir eklenti varmıdır bilmiyorum fakat ücret karşılığı yaptırabilirsiniz
  • 10-02-2013, 02:59:46
    öyle bir eklenti varmıdır bilmiyorum fakat ücret karşılığı yaptırabilirsiniz
    peki düşünceleriniz için teşekkür ederim öyle bir eklenti varda ben adını bilmiyorum bakalım belki biri biliyordur