• 05-02-2013, 19:38:43
    Arkadaşlar bir kaç tane benzer konum olmuştu ama bir türlü aranan kanı bulamadık. Tecrübeliyim diyipte sıfır tecrübesi olanlar, diğer işlerinden dolayı vakit ayırmakta sıkıntı yaşayanlar ve bir kaç özel nedenden dolayı işe devam edemeyen ve bir haftadan sonra güncel içerik bulamadığını söyleyen bir çok arkadaşla çalıştık. Verim alamayınca yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Şuanda acil olarak sayfa deneyimi yüksek olan takım arkadaşına ihtiyacımız var. Oturduğu yerden sayfalarla alakalı içerik girebilecek bir arkadaşı aramızda görmek istiyoruz.

Toplamda 25 sayfa vardır. 15 tanesi için içerik yöneticisi alınması öngörülmektedir. Sayfalara alınacak yönetici hiç bir şekilde reklam+ facebook dışı bağlantı (youtube videoları da dahil) + kendi profili+ siyasi ve ideolojik paylaşım atmayacaktır. Sayfalara kendi malıymış gibi bakarım diyen her arkadaştan mesaj bekliyoruz. Olumlu olumsuz mutlaka dönüş olacaktır. Ücret mukabilinde 2 günlük deneme sürecinden sonra aylık/haftalık ücret için karşılıklı görüşülecektir. Adam gibi çalışan için ücret tatminkar olacaktır.

Ad Soyad:

Doğum yeri/yılı:

Yaşadığı yer:

Aslen memleketi:

Mail adresi/msn:

Telefon numarası:

Çalışabileceğiniz saat aralıkları:

Sizi mutlu edecek aylık ücret:

• 05-02-2013, 20:16:56
    hocam öncelikle tanısıyoruz sayfa satmışlıgım var size sunu sormak istiyorum.Siz ücret olarak ne kadar vermeyi planlıyorsunuz pm alabilirmiyim
  • 05-02-2013, 23:09:32
    Adam parasını ben vericem gelin eğlenin diyor ama yinede bulamıyor ya la
  • 06-02-2013, 03:40:22
    Hiç bilgim fikrim yok bu işlerin piyasası ile ilgli ne kadar civarında oluyor ki kazançlar böyle işlerde?
  • 06-02-2013, 13:59:40
    https://www.r10.net/facebook/950377-s...can-katin.html

daha önce 2 kez yazdım çoluk çocukla çalışmaya devam ettiniz . Ve bu son mesajımdır
  • 08-02-2013, 15:31:37
    sefaciftci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    https://www.r10.net/facebook/950377-s...can-katin.html

daha önce 2 kez yazdım çoluk çocukla çalışmaya devam ettiniz . Ve bu son mesajımdır
    Haklılık payınız var, ama sizin diğer işleriniz ve sayfalarınızdan dolayı bize yeteri kadar vakit ayıramayacagınızı düşündüğümden sizle çalışamadık. (Sayfaları kuracağınızı söylediğinizde öyle düşündüm, yanılmışta olabilirim) Şuan bir arkadaşla daha anlaştık. 2 günlük deneme süresinden sonra devam edip etmeyeceğimizi anlayacağız, yazan tüm arkadaşlara teşekkürler.
  • 08-02-2013, 17:35:25
    aajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Haklılık payınız var, ama sizin diğer işleriniz ve sayfalarınızdan dolayı bize yeteri kadar vakit ayıramayacagınızı düşündüğümden sizle çalışamadık. (Sayfaları kuracağınızı söylediğinizde öyle düşündüm, yanılmışta olabilirim) Şuan bir arkadaşla daha anlaştık. 2 günlük deneme süresinden sonra devam edip etmeyeceğimizi anlayacağız, yazan tüm arkadaşlara teşekkürler.
    merhaba, zaman konusunda sıkıntı yok hocam boş vaktim çok yeterince ilgilenememe durumu yok yani. Düşünürseniz burdayım fiyatta esneklik sağlanır o sorun olmasın sizin için
  • 09-02-2013, 00:20:16
    arkadaş ile bugun anlaştık sabah'tan akşama kadar 15 sayfada 30 dakikada bir paylaşım attim ve paylaşımlarimin çogunuda kaldırıolar kendileri atıolar ve bu gece birden birden bire bütün sayfalardan beni çıkararak işime son vermiş oysaki yaptıgım paylaşımlarin hepsi güncel paylaşımlarda beğeni yorumlar çok iyi geliyordu ve bu arkadaş ile çalişacak kişi Allah yardım etsin bence hiç çalişmasin derim böyle elaman çaliştirilmaz ve babam yaşındaki adam beni msn den silip benden habersizce sayfalardan çıkarmış. İnsanca gelip yok kardeş sen çalişamıosan senle yapamayiz deseydi bizde eyw çekerdik yolumuza bakardik. Şimdi gelipte bana 1 günlük çaliştiğim ücreti vermesinide istemıyorum Ben burada yorumumu açık açık belirlteyim burda çaliştiğim bi kaç arkadaşim var beni zaten onlar bilir az çok. Ama benim gibi birinin facebook paylaşım konusunda azda olsa tecrübeli oldugumu bilen çok azdir. Onun için İşe başlayanlar için söylüyorum siz siz olun 15 20 sayfada adminlik yapmayin neyin ne yaptıgın göremezsiniz ve ortalık karişir..
    İYİ FORUMLAR..
  • 09-02-2013, 00:27:07
    Videocuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    arkadaş ile bugun anlaştık sabah'tan akşama kadar 15 sayfada 30 dakikada bir paylaşım attim ve paylaşımlarimin çogunuda kaldırıolar kendileri atıolar ve bu gece birden birden bire bütün sayfalardan beni çıkararak işime son vermiş oysaki yaptıgım paylaşımlarin hepsi güncel paylaşımlarda beğeni yorumlar çok iyi geliyordu ve bu arkadaş ile çalişacak kişi Allah yardım etsin bence hiç çalişmasin derim böyle elaman çaliştirilmaz ve babam yaşındaki adam beni msn den silip benden habersizce sayfalardan çıkarmış. İnsanca gelip yok kardeş sen çalişamıosan senle yapamayiz deseydi bizde eyw çekerdik yolumuza bakardik. Şimdi gelipte bana 1 günlük çaliştiğim ücreti vermesinide istemıyorum Ben burada yorumumu açık açık belirlteyim burda çaliştiğim bi kaç arkadaşim var beni zaten onlar bilir az çok. Ama benim gibi birinin facebook paylaşım konusunda azda olsa tecrübeli oldugumu bilen çok azdir. Onun için İşe başlayanlar için söylüyorum siz siz olun 15 20 sayfada adminlik yapmayin neyin ne yaptıgın göremezsiniz ve ortalık karişir..
    İYİ FORUMLAR..
    Arkadaş Son derece haklı 15 20 sayfaya aynı anda yönetilicik yapmak imkansız gibi birşey iş veren arkadaşlar öncelikle kaç sayfası varsa varsın 1 yada 2 sayfa verirse daha verimli olacağını düşünürüm. Arkadaş biraz ayıp etmiş iş verenlerde her ne olursa olsun habersizce görevden alması zaten böyle bişrey olmaz. Kabullenemez birşey yaptığı ayıp cidden.