arkadaş ile bugun anlaştık sabah'tan akşama kadar 15 sayfada 30 dakikada bir paylaşım attim ve paylaşımlarimin çogunuda kaldırıolar kendileri atıolar ve bu gece birden birden bire bütün sayfalardan beni çıkararak işime son vermiş oysaki yaptıgım paylaşımlarin hepsi güncel paylaşımlarda beğeni yorumlar çok iyi geliyordu ve bu arkadaş ile çalişacak kişi Allah yardım etsin bence hiç çalişmasin derim böyle elaman çaliştirilmaz ve babam yaşındaki adam beni msn den silip benden habersizce sayfalardan çıkarmış. İnsanca gelip yok kardeş sen çalişamıosan senle yapamayiz deseydi bizde eyw çekerdik yolumuza bakardik. Şimdi gelipte bana 1 günlük çaliştiğim ücreti vermesinide istemıyorum Ben burada yorumumu açık açık belirlteyim burda çaliştiğim bi kaç arkadaşim var beni zaten onlar bilir az çok. Ama benim gibi birinin facebook paylaşım konusunda azda olsa tecrübeli oldugumu bilen çok azdir. Onun için İşe başlayanlar için söylüyorum siz siz olun 15 20 sayfada adminlik yapmayin neyin ne yaptıgın göremezsiniz ve ortalık karişir..
İYİ FORUMLAR..