Son Eklenen Yan Sayfalar PR Değeri Kazanmıyor, Muhtemelen Güncelleme Kapıda
11
●1.051
- 27-01-2013, 03:52:04google de bugün ara ara kesintiler meydana gelmeye başladı her güncelleme öncesi sunucularda yavaşlama veya kesinti oluyor güncelleme olabilme ihtimal çok yüksek diye düşünüyorum.
- 27-01-2013, 10:18:45Üyeliği durdurulduRapStyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülepagerank yapılan işin neredeyse değerini gösteren birşey sizin tarlanız var heralde bu kadar hafife aldığınıza göre. Alışveriş bölümünde uygun sulama cihazları var vakit kaybetmeyin.Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-01-2013, 12:58:49arkadaşım ilk kez güncelleme görmüyoruzMaharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

bu konunun amacı belli güncelleme öncesi googlede ne tür değişiklikler oluyor buna dair paylaşım yapıyoruz.
yoksa pr değerinin fazla bi önemi yok şuanda pr0 sitem ile çok iyi bir sıralamalardayım. - 27-01-2013, 15:43:06Herkes gözlemlediği birşeyi hevesle yazıyor, bir iki kişi çıkıyor arada yok kedidir, yok kapının sapıdır, yok gökyüzüdür falan frekasiyonlar tartışmalar. Ciddiyetten uzaklaşan konular.
Geyik bölümü var mı forumda bilmiyorum ama yoksa bir geyik bölümü açılsın pagerank diye de alt kategori açılsın millet orada geyik yapsın,
Birde benlik bölümü açılsın millet birbirine gider yapsın.
Biz nelerini gördük, biz çok büyüyüz, tecrübemizden geberdik lafları genel şehir mitleri olmuş artık.
Kimse üstüne alınmasın, genelleme yaptım.
Not: bende yapmışımdır bir kaç kere ortama uymak için, öyle anlar oluyor ki insan cidden yapası geliyor ama gereksiz
- 27-01-2013, 16:12:06Hero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen katılıyorum hocam...
))))
guncellenecegi zaman guncellenir.

Deli de para kırardım