• 22-11-2012, 02:10:52
    Merhaba arkadaşlar.Şık bir film teması ile karşınızdayım.

Hepinizin beğeneceğini düşündüğüm bu temanın özelliklerine geçmek istiyorum hemen.
    Tasarım
    Tasarım Özgür(Agoge) tarafından çizilmiştir.Kendisine teşekkür ediyorum tekrardan.Ortaya mükemmel bir tasarım çıkardı.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    SEO
    Tema tamamen SEO uyumludur.Taksonomiler için geliştirdiğim SEO eklentisi sayseinde,Google sitenizi daha çok sevecektir.Aşağıdaki resimle ne demek isteyeceğimi anlayacaksınız.

Taksonomilere gireceğiniz açıklamalar doğrudan Google tarafından algılanacaktır.

Oyuncular ve Yönetmenler Taksonomisi
    Eşi benzeri görülmemiş bir şekilde tasarlanan tema,tamamen kullanıcı odaklıdır.Kullanıcının dikkatini çekmesi ve sitede dolaşımı artırması için oyunculara resim ekleme özelliği eklenmiştir

Üstelik bu işem o kadar kolay ki,gerekli yere resmin adresini yapıştırmanız yeterlidir !
    Film Paneli

Resimde gördüğünüz gibi filmin altındaki butonlardan paylaşma,sorun bildirme ve ışık kapatma işlemleri yapılabilir.

Sorun bildirme ve film beğenme eklentisi tarafımca yazılmıştır.Herhangi bir veritabanı gerektirmezler.
    Tema Paneli
    Tema panelinden tüm işlemlerinizi halledebilirsiniz.
    Bileşenler

4 adet bileşen ile sidebarı istediğiniz şekle sokabilirsiniz

Ajax
    Ajax arama,yorum yapma,sorun bildirme ve filmi beğenme özellikleri sayesinde rakiplerinizden her zaman bir adım önce görüneceksiniz.
    Fonksiyonel Yapı
    Tema gereksiz kodlardan arındırılmıştır.Birbirini tekrar eden yerler fonksiyonlarla yazılmıştır.Böylece tema dosyalarınızın arasında kaybolmayacaksınız.

DEMO İÇİN TIKLAYINIZ

Ücret,bilgilendirme ve destek
    * Tema 70 TL dir.
    * Tema bot içermemektedir
    * Domaine lisanslıdır.Ek domain başına 25 tldir
    * Sunucunuz ioncube desteklemelidir
    * İletişim : ozergul[@]yandex.com.tr veya 554 525 86 43
    * Her türlü soru/öneri için lütfen yorum atınız.
    DEMO İÇİN TIKLAYINIZ
  • 22-11-2012, 02:13:02
    Özer bey ile bu temanın tasarımını yaparken özverili bir süreç geçirdik. Emekleri'nin karşılığını alacağını umuyorum ,umarım kitlenin beğenisi alınır ve başarılı bir satış süreci olur.

Hayırlı işler dilerim.
  • 22-11-2012, 02:14:04
    güzel görünüyor iyi çalışma olmuş hayırlı satışlar
  • 22-11-2012, 02:15:45
    Mesajım bulunsun. İlk defa hoşuma gideni buldum. Birkaç güne dönüş yapmayı düşünüyorum. Gerçekten çok başarılı. Tebrikler.
  • 22-11-2012, 02:21:22
    header ve footer kısımları daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum belki sonraki versionlarda dikkate alınır bu yorumum, tema genel itibari ile güzel, alabilirim .
  • 22-11-2012, 02:22:06
    maxitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mesajım bulunsun. İlk defa hoşuma gideni buldum. Birkaç güne dönüş yapmayı düşünüyorum. Gerçekten çok başarılı. Tebrikler.
    Teşekkür ederim mesajını bekliyorum o halde.
    Sfenky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    güzel görünüyor iyi çalışma olmuş hayırlı satışlar
    Teşekkürler.
    Agoge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Özer bey ile bu temanın tasarımını yaparken özverili bir süreç geçirdik. Emekleri'nin karşılığını alacağını umuyorum ,umarım kitlenin beğenisi alınır ve başarılı bir satış süreci olur.

Hayırlı işler dilerim.
    Sağol Özgür,umarım.

DreamSinger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    header ve footer kısımları daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum belki sonraki versionlarda dikkate alınır bu yorumum, tema genel itibari ile güzel, alabilirim .
    Böyle karar kıldık,belki ileride ufak bir değişikliğe gidilebilir.Teşekkürler beğenmenize sevindim.
  • 22-11-2012, 02:54:53
    Üyeliği durduruldu
    Hocam öncelikle elinize sağlık çok başarılı bir tema.

Konuda verdiğiniz demo siteye istinaden yazıyorum;
    Işıkları kapat dediğimiz zaman filmin izlendiği alan da dahil olmak üzere tamamen kararıyor.
    Beğen butonuna tıklama limitini geliştirmenizi tavsiye ederim çünkü her tıkladığımızda seri seri artıyor.
    Sorun bildir alanına tıklandığında açılan yorum kutusuna hiç bir şey yazmadan gönder butonuna tıklandığında hiç bir tepki vermiyor, en azından buna bir önlem alabilirsiniz mesela, hiç bir şey yazmadınız vs.

Kesinlikle yanlış anlamayın, temanın geliştirilmesi adına önerilerde bulundum. Tekrardan söylüyorum, emeğinize sağlık.
  • 22-11-2012, 02:56:37
    C4N
    Üyeliği durduruldu
    Güzel görünüyor, mesajım bulunsun.
  • 22-11-2012, 02:59:28
    Son eklenen filmler kısmı yukarıdaki tablolar gibi olsaydı, daha güzel olurdu diye düşünüyorum.