• 18-12-2012, 20:57:12
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba arkadaşlar 2009 kayıtlı wordpresstemalar.com isminde domainim var. Her gün wordpress tema yapan arkadaşlar hızla çoğalmakta ve bende artık bu siteyi hayata geçirmem gerektiğini düşündüm.

Sitede ücretsiz temaların dışında ücret ile tema yapan arkadaşların temalarını yine ücreti ile ekleyeceğiz ancak bu arkadaşlar bize biraz indirim yapacak ve bizde küçük bir komisyon oranıyla siteye dahil edicez.
    Mesela 50 TL olan bir temayı bize 45 TL yapacak 5 TL yi sistem alırken aynı zamanda sürümden temayı yapan arkadaş kazanmış olacak. Bu şekilde bir sistem düşünüyorum sizce bu şekilde bir şeyler yapabilirmiyiz benim gibi tema yapan arkadaşlar bu gibi bir sisteme dahil olurlar mı?
    Aynı zamanda Wordpress Tema yapmayı bilen, wordpress eklentisi yazabilen 2 arkadaş arıyorum benimle bu konu için ortak olacak.
  • 19-12-2012, 23:41:25
    Tema yapan arkadaşların kaybedecek bir şeyleri yok. Bu yüzden vermemeleri için de bir neden yok bence.
  • 20-12-2012, 12:26:54
    bu sistem ne zamandır aklımda var, sizden önce hayata geçirirsem darılmaca yok
  • 20-12-2012, 13:06:03
    Üyeliği durduruldu
    CNMRCN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tema yapan arkadaşların kaybedecek bir şeyleri yok. Bu yüzden vermemeleri için de bir neden yok bence.
    Evet aksine daha çok kazanç elde edebileceklerine inanıyorum.

entriko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu sistem ne zamandır aklımda var, sizden önce hayata geçirirsem darılmaca yok
    Yok hocam darılmaca gücenmece yok Bende ne zamandır istiyorum ancak elimdeki işler yüzünden bir türlü vakit bulamadım.
  • 20-12-2012, 13:21:56
    Satış sistemi nasıl olacak?
  • 20-12-2012, 13:40:19
    Üyeliği durduruldu
    Satış sistemini şu şekilde düşünüyorum. Paypal, sanalpazar, misli ve havale ile sipariş bize gelecek. Sipariş gelirken Domain bilgileri ve ftp bilgileride yazılacak. Sonrasında biz temayı yapan arkadaş ile irtibat kurup bilgileri vericez ve lisans işlemini yapacak. Sonrasında satış için önceden konuştuğumuz fiyatı temayı satan arkadaşa göndericez.

Tabi daha başka fikir gelirse satış işlemi için uygun olan yöntemleri de koyabiliriz.
  • 20-12-2012, 15:42:12
    Üyeliği durduruldu
    Harika bir düşünce ve iyi gelir elde edilebilir gerçekten.
    Ama şu konu aklıma düşüyor;
    Wareze düşerse?
  • 20-12-2012, 16:05:32
    Üyeliği durduruldu
    *****'e düşme olasılığı yok aslında temaları yine tema sahipleri kuracak ve temalar yine tek lisans için ioncube ile şifrelenmiş functions dosyalarına sahip olacak. Nasıl ki tema sahibi kendisi kurulumu yapıyorsa ve bazı dosyaları şifreliyorsa yine aynı şekilde yapacak. Biz sadece temanın satılması için araç olacağız.
  • 21-12-2012, 11:50:45
    Üyeliği durduruldu
    Ortak arayışı devam ediyor