• 22-12-2012, 15:03:40
    Aylık maximum 60 000 e-posta gönderebileceğim sanal sunucu kiralamayı düşünüyorum. E-mail listemiz var bu adrese göndereceğim.

Önerebileceğiniz firmalar varsa yazabilirsiniz. konuyla ilgili ücretli destek te alabilirim.
  • 22-12-2012, 15:05:51
    Üyeliği durduruldu
    bildev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aylık maximum 60 000 e-posta gönderebileceğim sanal sunucu kiralamayı düşünüyorum. E-mail listemiz var bu adrese göndereceğim.

Önerebileceğiniz firmalar varsa yazabilirsiniz. konuyla ilgili ücretli destek te alabilirim.
    Merhabalar

Toplu mail için Şuanda stoklarda 2 farklı sunucu mevcut 30$ ve 20$ olarak. Bu sunucuları sağlayabiliriz. Tek sunucudan gönderiminiz o sunucuda yoğunluk oluşturacağından ip adresinin daha erken blackliste girmesine neden olur.

Msn : sales@pozitifdomain.com
  • 22-12-2012, 15:06:32
    Merhaba, DCSistem ile görüşmenizi tavsiye ederim.
  • 22-12-2012, 15:15:08
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba sponsor konumuzu inceleyin vps hosting kategorisinde mevcut yada localsystem.com.tr canlı desteğe bağlanın
  • 22-12-2012, 17:45:24
    TurkishTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar

Toplu mail için Şuanda stoklarda 2 farklı sunucu mevcut 30$ ve 20$ olarak. Bu sunucuları sağlayabiliriz. Tek sunucudan gönderiminiz o sunucuda yoğunluk oluşturacağından ip adresinin daha erken blackliste girmesine neden olur.

Msn : sales@pozitifdomain.com
    Hocam 1 sunucuda 2 farklı ip olsa olmuyormu ki. 2 sunucu öneriyorsunuz daha önce toplu mail göndermediğim için soruyorum.
    .
  • 22-12-2012, 17:46:37
    Üyeliği durduruldu
    bildev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam 1 sunucuda 2 farklı ip olsa olmuyormu ki. 2 sunucu öneriyorsunuz daha önce toplu mail göndermediğim için soruyorum.
    .
    Malesef hocam ipler blacliste giriyor aynı sunucuda olsa bile kasar ayrıca bu yüzden farklı sunucular öneriyorum .

Sales@pozitifdomain.com iletişime geçmek isterseniz .
  • 22-12-2012, 19:08:57
    Üyeliği durduruldu
    Efendim canlı desteğe girerseniz veya pm atarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz size