R10 Üyelerine Ücretsiz DMOZ Danışmanlığı
375
●37.765
- 20-12-2012, 13:38:44World/Türkçe/Bilgisayar/Programlama/Python/ kategorisi sanırım uygun olur, eğer içeriğiniz sadece python ile programlamadan ibaretse.topikci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
World/Türkçe/Bilgisayar/İnternet/Web/Web_Günlükleri/Web_Tasarımı_ve_Geliştirme/ kategorisindeki siteleri, World/Türkçe/Bilgisayar/Programlama/Python/ kategorisindeki siteleri ve World/Türkçe/Bilgisayar/İnternet/Web/Web_Günlükleri/Teknoloji/ kategorisindeki siteleri inceleyin. Siteniz hangi kategorideki sitelerle daha çok uyuşuyorsa o kategoriye önerin.
Ben raporluyorum bu siteyi. Kısa sürede kaldırılır dizinden.topikci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 20-12-2012, 14:04:33Son yazılarınıza baktım aşağıdaki gibi:MySEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Kartal Bosch Servisi
- Çekmeköy Bosch Servisi
- Sancaktepe Bosch Servisi
- Sultanbeyli Bosch Servisi
- Ümraniye Bosch Servisi
- Pendik Bosch Servisi
- Beykoz Bosch Servisi
- Tuzla Bosch Servisi
- Üsküdar Bosch Servisi
- Maltepe Bosch Servisi
- Kadıköy Bosch Servisi
- Ataşehir Bosch Servisi
Bu tip siteler dizinde listelenmezler. Sitenizde içerik yok, olsa bile oldukça gizli yerlerde sanırım
ODP insanlara yönelik siteleri dizine alıyor, sizin siteniz sadece arama motorlarına yönelik, bu yüzden hiçbir editör bu tip siteyi dizine eklemez. Sitenizdeki gereksiz yazıları kaldırın, spam yapmayın, mesela şu son 12 yazıdan başlayabilirsiniz temizliğe.
Daha sonra World/Türkçe/Bölgesel/Orta_Doğu/Türkiye/Bölgeler/Marmara/İstanbul/Ekonomi_ve_İş_Dünyası/ bu kategorinin altında işinize uygun olan kategoriye sitenizi önerebilirsiniz. Mümkün olan en alt kategoriye sitenizi önermeniz gerekiyor.
Sitenizi hangi kategoriye önereceğinizi bulmak için rakiplerinizin sitelerini aratın, hangi kategoride listelendiğini bulun. En rahat bu şekilde doğru kategoriyi bulabilirsiniz.
- 20-12-2012, 14:21:13Para ile ekleyen bir editör bulursunuz, odp'de bu editörü tespit eder ve siler. Sitenizi de siler. Üstüne bir de bu site kesinlikle tekrar listelenmeyecek diye not düşülür.MySEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabii ki de karar sizin, ben sadece sitenizi ne şekilde yaparsanız daha iyi olacağını söyledim. Bütün istanbul ilçeleri ile ilgili isterseniz 100lerce konu açarsınız bu sizin bileceğiniz iş. Ben sadece bu tip siteleri editörlerin listeleme taraftarı olmadığını ifade etmeye çalıştım. Faydalı içerikleriniz varsa faydalı içeriklerinizi göz önünde tutun ki insanlara da faydası olsun. Sitenize girdiğimde sadece boydan boya ataşehir bosh servisi a ilçesi bosh servisi tarzında yazılarınızı gördüm.
Elbette ki faydalı içeriğiniz vardır, ben sadece ilk baktığımda gözüme çarpanı söyledim. - 20-12-2012, 15:00:27Gönderildi hocam teşekkür ederim.Mehmet Tahta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:00:27 -->-> Daha önceki mesaj 14:57:36 --
Ortalama ne kadar zamanda onay geliyor hiç hocam.... - 20-12-2012, 15:52:57Bu konu hakkında net bir şey söylemem mümkün değil maalesef. Editör ne zaman sisteme giriş yapar, beklemede kaç site var bilgim yok. Minimum 2-3 ay beklemenizi tavsiye ediyorum.ayzeff adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürlersddeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 20-12-2012, 16:18:33Site : fatihatasoy.com
Başlık : internetten para kazanma
Açıklama : internetten para kazanma yollarının detaylıca açıklandığı ve bu kazanç yolları ile ilgili önemli tüyoların verildiği blog!
Daha önce başvuruda bulunmuştum ama baya uzun süre oldu.
Hangi kategoriye eklediğimi hatırlamıyorum.
Nasıl bır yol ızlemelıyım ve hangı kategorı olmalı - 20-12-2012, 16:27:12Daha önce çeşitli başlık ve açıklamalar ile başvurdum isede onaylanmadı
yardımınızı rica edeyim, benzer siteler aynı kategoriye kaydolmuş ve olmakta
Kategori: World: Türkçe: Bilgisayar Sistemleri : Avuçiçi
Site adresi: http://www.androidoyunlarim.com
Başlık: Android işletim sistemi için, android oyun ve uygulamalarını tanıtan site.
Açıklama: Android işletim sistemi üzerinde çalışan, çeşitli oyun ve uygulamalarını tanıtan web sitesi.