MySEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
XXXXX
Kategorilerde en üstte burası.

Rakiplerimin sitelerinde ne bu kadar içerik nede faydalı tek bir konu var. Ayrıca spam dediğin yazılarda 1 tek satır dahi kopyalanmadı. Rakiplere bakıcak olursak hepsi c/p içerik sadece başlıklar değişiyor. O zaman demek oluyorki bizde ücreti neyse verip ekleticez hocam. Ne yazıkki bu düzen böyle.
Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Para ile ekleyen bir editör bulursunuz, odp'de bu editörü tespit eder ve siler. Sitenizi de siler. Üstüne bir de bu site kesinlikle tekrar listelenmeyecek diye not düşülür.

Tabii ki de karar sizin, ben sadece sitenizi ne şekilde yaparsanız daha iyi olacağını söyledim. Bütün istanbul ilçeleri ile ilgili isterseniz 100lerce konu açarsınız bu sizin bileceğiniz iş. Ben sadece bu tip siteleri editörlerin listeleme taraftarı olmadığını ifade etmeye çalıştım. Faydalı içerikleriniz varsa faydalı içeriklerinizi göz önünde tutun ki insanlara da faydası olsun. Sitenize girdiğimde sadece boydan boya ataşehir bosh servisi a ilçesi bosh servisi tarzında yazılarınızı gördüm.

Elbette ki faydalı içeriğiniz vardır, ben sadece ilk baktığımda gözüme çarpanı söyledim.