Onları bilinçli olarak yaptık,
1- Kopya açıklama çekilmesin diye, çünkü açıklamaya sadece oyun ismini yazmak ya da hiç açıklamama yazmamak HER HALÜKARDA kopya içerikten daha iyidir.
Birçok yüksek hitli oyun sitesine bakın yerli yabancı bir çoğunda hiç açıklama yok, ama kaybettikleri birşey yok.
Çünkü Google sitende şu kadardan aşağı açıklama yazarsan seni çıkarmam demiyor, ama "sitende kopya içerik yayınlarsan seni çıkarmam diyor", özelliklede penguen güncellemesi sonrası kopya içeriğe kesinlikle müsamaha gösterilmiyor.
2- Etiketleride bilinçli olarak öyle yaptık, oyunun ismini kelimelere ayırıp, yanına arama kriterlerindeki kullanılabilecek varyasyonlarını yerleştirdik.(çünkü wp'de etiketler aynı zamanla meta keywordslere yerleşir) Örneğin Süper Mario oyunu için bu botun mevcut etiket sistemi ile, Google'a bu oyun Süper Mario, Süper, Mario, Mario Oyunu, Süper Oyunu, Mario Oyunları, Mario Oyna, Mario Oyunlar, Mario Oyun Oyna, Süper Oyna, Süper Oyunu,Süper Oyunlar vs. vs. vs.
hocam cevabınız için teşekkürler
oyun açıklama için : ben ingilizce sitelerden çekeceğim taslak olarak kayıt edip hepsini türkçeleştireceğim bu nedenle benim için önemli bi nokta bu aslında eğer bi imkan var ise yapabilmeyi çok isterdim
buna ek olarakta örneğin karşı siteden yemek oyunları kategorisinden oyun çekiyorum diyelim benim site kategorilerimde listeleniyor ya orada da tümünde yemek oyunlarını seçili halde nasıl yapılabilir acaba yada tüm kategorilerim gelmesinde sadece istediğim kategori gelsin
yanıtınız için şimdiden teşekkürler