• 30-11-2012, 01:20:57
    www.arslania.com
    Konunun devamı niteliğindedir ve aynısıdır: https://www.r10.net/script-satisi/929...i-satista.html

Uzun zamandır beklenen Arslania teması nihayet ön satışa sunuldu. Enes Ateş tarafından tasarlanan ve Hüseyin Emanet tarafından kodlanan sade, kullanışlı ve SEO uyumlu bu tema sayesinde yeni yıla yeni temanız ile girmeye ne dersiniz?

Arslania Teması hakkında Detaylı Bilgi - Satış Formu
  • 30-11-2012, 01:28:54
    Hayırlı uğurlu olsun, Hüseyin Emanet'in temalarını eskiden hatırlıyorum, buda kusursuz olacağı kesin.
  • 30-11-2012, 16:41:13
    www.arslania.com
    Vesselam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayırlı uğurlu olsun, Hüseyin Emanet'in temalarını eskiden hatırlıyorum, buda kusursuz olacağı kesin.
    Güzel yorumunuz için teşekkürler. Hüseyin işini sağlam yapar
  • 30-11-2012, 18:55:11
    Aramızdan Ayrılanlar - Vefat Edenler
    yaptığın ilk temayı alma sansım olmadı blog acmayı dusunmedıgım ıcın seo bakımındanda eskı teman cok kalıtelıydı bızzat kullanan arkadaslarımdan degerlendırdım yeni kodlaması yapısına önem veren temalar ile html 5 yapısı ve css sprite ile yapacagın yenı temayıda yakından takip edecegim en yakın zamandada ön sıparısı vereceğim kısacası benım blogum farklı ve sağlam bır yapıda olsun ıstıyorsanız bence bu arkadasın temasını kacırmayın derim iyi satışlar
  • 30-11-2012, 19:19:46
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    sadelik çok fazla
  • 30-11-2012, 20:23:07
    Hüseyin yakın arkadaşım ve yaptığı işler gerçekten paranın hakkını verecek tasarımlar iyi satışlar dilerim.

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi