mre adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
UEFA | Fenerbahçe - Mönchengladbach| 6 Aralık Perşembe | 20:00'da Star'da!
104
●3.938
- 06-12-2012, 22:06:06Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Valla milliyetcilik konusunda en son konusmasi gereken takim sanirim sizsinizdir gecen seneyi hatirlayin. ayrica arkadas Fenerbahce yenilsin dememis kazansin ulke kazansin demis ve sadece skor tahmini yapmis. Tamam ilk bakista 3-0 agir bir tahmin olmustur ama malesef diyorum hakli cikti.Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelip burda bu tahmin sonrasinda hadsiz sekilde Trabzonlulara (trabzonsporlulara degil dikkatinizi cekerim) hakaret edenlere laf soylemeyip hala o kisiyi suclu cikarmaya calismanizda ayri bir konu. daha once banlandimi bilmiyorum ama 2 haftadir goruyorum kendisini. - 06-12-2012, 22:07:36Üyeliği durdurulduHadi canım git işine ekmek çıkmaz buradan sanamre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-12-2012, 22:11:42gelecek takımlar kimler arkadaşlar
edit
ajax zenit newcastle atletio madrid napoli anzhi stutgart sparta prag bate borislav
bu rakipler muhtemel rakiplermiş baya zor rakipler
http://amkspor.com/2012/12/06/iste-m...akipler-2.html - 06-12-2012, 22:26:06benim kadar sende banlandın bu forumda skor tahmini yapmada suçsa spor bölümü kaldırılsın ki tahmin ettim skor'da tuttu zaten cünki gerçekci yazdım kimseyi tahrik etmek için. bu son cevam zatenMaharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle