• 06-12-2012, 22:03:51
    mre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Neden banlanacak adam? birisine hakaret mi etti? Skor tahmini etti millet demedigini birakmadi tahmini tuttu bundan mi banlanacak? az objektif ol ne yazdi baska
    milliyetçiliğine hayran kaldım ben arkadaşın? ve sizinde. Amaç tahmın değil buradakı fenerbahcelılerı tahrık etmektır. Elemanın gırın bakın bır mesajlarına. Ellı kere banlandı bu tür durumlardan.
  • 06-12-2012, 22:06:06
    mre
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    milliyetçiliğine hayran kaldım ben arkadaşın? ve sizinde. Amaç tahmın değil buradakı fenerbahcelılerı tahrık etmektır. Elemanın gırın bakın bır mesajlarına. Ellı kere banlandı bu tür durumlardan.
    Valla milliyetcilik konusunda en son konusmasi gereken takim sanirim sizsinizdir gecen seneyi hatirlayin. ayrica arkadas Fenerbahce yenilsin dememis kazansin ulke kazansin demis ve sadece skor tahmini yapmis. Tamam ilk bakista 3-0 agir bir tahmin olmustur ama malesef diyorum hakli cikti.

Gelip burda bu tahmin sonrasinda hadsiz sekilde Trabzonlulara (trabzonsporlulara degil dikkatinizi cekerim) hakaret edenlere laf soylemeyip hala o kisiyi suclu cikarmaya calismanizda ayri bir konu. daha once banlandimi bilmiyorum ama 2 haftadir goruyorum kendisini.
  • 06-12-2012, 22:07:36
    Üyeliği durduruldu
    mre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Valla milliyetcilik konusunda en son konusmasi gereken takim sanirim sizsinizdir gecen seneyi hatirlayin. ayrica arkadas Fenerbahce yenilsin dememis kazansin ulke kazansin demis ve sadece skor tahmini yapmis. Tamam ilk bakista 3-0 agir bir tahmin olmustur ama malesef diyorum hakli cikti.

Gelip burda bu tahmin sonrasinda hadsiz sekilde Trabzonlulara (trabzonsporlulara degil dikkatinizi cekerim) hakaret edenlere laf soylemeyip hala o kisiyi suclu cikarmaya calismanizda ayri bir konu. daha once banlandimi bilmiyorum ama 2 haftadir goruyorum kendisini.
    Hadi canım git işine ekmek çıkmaz buradan sana
  • 06-12-2012, 22:08:21
    Beyler Krasic Gerçekten Güzel Oynadı...

Prestij Maçıydı Sallayın.

Bundan Sonraki Rakibimizi Bekleyelim. Şampiyonlar Liginden Gelecek Takımlarla Eşleşeceğiz.

Fenerbahçemize Avrupada Başarılar Dilerim.

...
  • 06-12-2012, 22:09:10
    al iste ben ne diyorum verilen cevaba bak. bold olmayan yerleri okuyun yeter.

neyse uzatmaya gerek yok. iyi geceler
  • 06-12-2012, 22:10:01
    Adam tahmin yapmış tutmuş niye üsteliyorsunuz ki? Bende maç öncesi 5 tane yeriz dedim 3 tane yedik. Bu kadroyla biz mi 5 atacaktık onu mu bekliyordunuz siz?
  • 06-12-2012, 22:11:42
    gelecek takımlar kimler arkadaşlar
    edit
    ajax zenit newcastle atletio madrid napoli anzhi stutgart sparta prag bate borislav
    bu rakipler muhtemel rakiplermiş baya zor rakipler
    http://amkspor.com/2012/12/06/iste-m...akipler-2.html
  • 06-12-2012, 22:26:06
    Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    benim kadar sende banlandın bu forumda skor tahmini yapmada suçsa spor bölümü kaldırılsın ki tahmin ettim skor'da tuttu zaten cünki gerçekci yazdım kimseyi tahrik etmek için. bu son cevam zaten
  • 06-12-2012, 22:32:52
    Aykut, Alex gibi Stoch'u gönderemedi ondan böyle yapıyor.