Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
milliyetçiliğine hayran kaldım ben arkadaşın? ve sizinde. Amaç tahmın değil buradakı fenerbahcelılerı tahrık etmektır. Elemanın gırın bakın bır mesajlarına. Ellı kere banlandı bu tür durumlardan.
Valla milliyetcilik konusunda en son konusmasi gereken takim sanirim sizsinizdir gecen seneyi hatirlayin. ayrica arkadas Fenerbahce yenilsin dememis kazansin ulke kazansin demis ve sadece skor tahmini yapmis. Tamam ilk bakista 3-0 agir bir tahmin olmustur ama malesef diyorum hakli cikti.

Gelip burda bu tahmin sonrasinda hadsiz sekilde Trabzonlulara (trabzonsporlulara degil dikkatinizi cekerim) hakaret edenlere laf soylemeyip hala o kisiyi suclu cikarmaya calismanizda ayri bir konu. daha once banlandimi bilmiyorum ama 2 haftadir goruyorum kendisini.