• 15-11-2012, 18:21:52
    Arkadaşlar merhaba, son birkaç gündür youtube ye şarkı vb şeyler yüklemeye çalışıyorum. Ancak neticesi malum. Her seferinde Eşleşen Üçüncü Taraf İçeriği uyarısıyla karşı karşıya kalıyorum. Sormak istediğim şey şu birçok kişinin bu tarz şarkıları yayımladığını görüyorum. Aynı şarkıyı onlarca farklı kişi yayımlamış. Hepsinde de dikkatimi çeken ortak nokta aşağıda ki resimde gösterdiğim gibi hepsinde bir Artist, ya da Song kısmının bulunması.

Sanırım bu kısmın nasıl konulduğunu bulursam/bulursak bende/biz de yükleyebiliriz. Yanılıyor muyum? Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa, lütfen yardımlarını esirgemesinler.

• 15-11-2012, 18:28:52
    1- gercek telif hakkı sahibidir
    2- videodan para kazanmıyordur
    3- telif hakkı uyarısı silme hilesi kullanıyordur ( muhtemelen )
    4- video telif hakkı uyarısı veriyordur ancak hesabında 3 den az uyarı oldugu için hesap aktiftir ve asıl telif hakkı sahibi youtube.com a şikayet etmiyordur
  • 15-11-2012, 18:31:27
    beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1- gercek telif hakkı sahibidir
    2- videodan para kazanmıyordur
    3- telif hakkı uyarısı silme hilesi kullanıyordur ( muhtemelen )
    4- video telif hakkı uyarısı veriyordur ancak hesabında 3 den az uyarı oldugu için hesap aktiftir ve asıl telif hakkı sahibi youtube.com a şikayet etmiyordur
    Söylediklerinizin hepsi birbirinden makul ve mantıklı yalnızca ilki hariç =) Çünkü belirttiğim gibi aynı şarkıyı onlarca kişi paylaşmış. Farklı kullanıclar hepsi. Ben kilidin düşündüğüm yerde olduğunu sanıyorum. O kısımla ilgili bir bilginiz var mı acaba?
  • 15-11-2012, 18:33:45
    telif hakkına itiraz etmişlerdir belki hocam bende ettim sürenin dolmasını bekliyorum

bkz : https://www.r10.net/youtube/917401-it...f-icerigi.html
  • 15-11-2012, 18:49:59
    selcuksepetci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    telif hakkına itiraz etmişlerdir belki hocam bende ettim sürenin dolmasını bekliyorum

bkz : https://www.r10.net/youtube/917401-it...f-icerigi.html
    Bu da değil daha başka, daha farklı bir cevap istiyorum Şaka bir yana hocam bence o da zor bir ihtimal. Şu zıngırtıyı nasıl koyuyorlar onu bir anlasak...
  • 15-11-2012, 19:15:01
    Eşleşen Üçüncü Taraf İçeriği uyarısı alan videoları kaldırmak mı gerekiyor ki?bende bikaç tane hesap var video yükledigim.geçenlerde hesaplardan birisinde 3-4 tane video vardı Eşleşen Üçüncü Taraf İçeriği uyarısı alan ama bi sorun yoktu hesapda.sadece para kazanmamı engelliyordu.her videodan para kazanmak zorunda degilsiniz bence.kanalın popülerligini artırmak için ödün vermek gerekir bu konuda.onların bence bi sakıncası yok.
  • 15-11-2012, 19:18:11
    yüklemek istiyosan yüklemeden önce videonun degerini düşür yiyo genelde
  • 15-11-2012, 19:20:32
    fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eşleşen Üçüncü Taraf İçeriği uyarısı alan videoları kaldırmak mı gerekiyor ki?bende bikaç tane hesap var video yükledigim.geçenlerde hesaplardan birisinde 3-4 tane video vardı Eşleşen Üçüncü Taraf İçeriği uyarısı alan ama bi sorun yoktu hesapda.sadece para kazanmamı engelliyordu.her videodan para kazanmak zorunda degilsiniz bence.kanalın popülerligini artırmak için ödün vermek gerekir bu konuda.onların bence bi sakıncası yok.
    Ben biraz fazla mükemmeliyetçiyim de hocam. Sadece bu insanlar nasıl yapıyor onu merak ediyorum.

n3cd3t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yüklemek istiyosan yüklemeden önce videonun degerini düşür yiyo genelde
    Biraz daha açabilir misiniz?
  • 15-11-2012, 19:22:31
    video dönüştürme programlarıyla videonun degerini düşür video kalitesini düşür yani