• 08-11-2012, 12:15:08
    1-) İlk olarak 2 gün önce, sitemi "Suspended" hale getirdiler. Bunun sebebini sorduğumda aşırı sorgu gönderdiğimi söylediler. Bende bir denem yaptığımı ondan kaynaklandığını ve bir an önce açmalarını söyledim. Ertesi gün açıldı.

2-) Bugünde bir sayfamın çalışmadığını farkettim. Destek için mail attığımda gelen cevap beni şok etti. "CURL" veya "fopen" komutlarının bundan sonra hosting hizmetlerinde kullanılamayacağını, bot gibi işlemlerin yapılamayacağını söylemişler.

Bir an evvel paramı iade etmelerini ve bir daha kendileriyle çalışmak istemediğimi belirttim ki 3-4 senedir kendileriyle çalışırım.

Ben böyle bir saçmalık görmedim. E-ticaret işi yapsak Sanal POS entegre etmek istesek olmıycak yani!!!
  • 08-11-2012, 12:17:07
    Kullanacağınız cpu üst limiti bellidir bunu geçerseniz hesabınızın suspand edileceği sözleşmede yazar siz bunu kabul edip hosting alırsınız her ne kadar okumasanızda.
  • 08-11-2012, 12:19:07
    F.Güngör adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kullanacağınız cpu üst limiti bellidir bunu geçerseniz hesabınızın suspand edileceği sözleşmede yazar siz bunu kabul edip hosting alırsınız her ne kadar okumasanızda.
    Suspend kısmını zaten kabul etmişim deneme yaptığım için. Ancak diğer madde ile ilgili de yorum yazsaydınız daha iyi olurdu!
  • 08-11-2012, 12:20:12
    e-ticaret siteniz için vps almanız daha hayırlı olurdu
  • 08-11-2012, 12:21:53
    Fazla kaynak tüketimini anlarımda curl, fopen niye kapatırlar anlamadım.
  • 08-11-2012, 12:31:49
    SayfaNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    e-ticaret siteniz için vps almanız daha hayırlı olurdu
    E-ticaret sitem yok, eğer olsaydı CURL kullanmama izin vermedikleri için mağdur olcaktım. Bunu anlatmaya çalıştım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:31:49 -->-> Daha önceki mesaj 12:22:52 --

Para iadesi de yapmıyorlarmış, çok güzel..

Alıntı
    3.5.14. Müşteri kesinlikle Daha.net sistemlerinin kaynaklarını (bunlarla sınırlı olmamakla birlikte örneğin: CPU, RAM ve ağ kaynakları), Daha.net’in diğer Müşterilerine verdiği hizmetleri engelleyecek veya kısıtlayacak şekilde yüksek oranda kullanamaz.
    Son sorduğum soruyada cevap yazsınlar ondan sonra gerekli işlemlere başlıyacağım ben..

"Kabul ettiğim sözleşmede "CURL" kütüphanesinin kullanılamayacağı yazıyor mu ?"

Beklemedeyim.
  • 08-11-2012, 12:35:50
    sayfa.net olarak biz de hosting sunucularında curl ve fopen komutlarına izin vermiyoruz.

o tür yazılım projeleriniz için vps iyidir. her tür kısıtlamadan bağımsız durumda olursunuz.
  • 08-11-2012, 12:38:53
    sayfa.net olarak biz de hosting sunucularında curl ve fopen komutlarına izin vermiyoruz.

o tür yazılım projeleriniz için vps iyidir. her tür kısıtlamadan bağımsız durumda olursunuz.
    Sizinle ilgili bir şey diyemeyeceğim, ancak 3-4 senedir kullanıpta sonradan bunun çıkması çok saçma geliyor bana ? Ayrıca bana kalsa hosting değil, kendi serverimi alırım ancak o kadar para ödeyemediğimiz için, hostingle yetiniyoruz.
  • 08-11-2012, 12:42:08

Yukardaki komutlara izin vermemeniz normal,bu size ve firmanıza kalmış bir durum.Fakat bunu hem adı geçen firmanın hemde sizin hostu satıp parayı almadan önce sözleşmenizde belirtmeniz gerekmez mi? Kullanıcının bunu parayı yatırmadan önce bilme hakkı yokmudur.Ayrıca diyelim ki sözleşmede yazmadınız ve hostu alan kullanıcı bunu sonradan öğrendi,bu şekilde adı geçen firmanın para iadesi yapması gerekmez mi?