WebServisi adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Satış: Replika İphone Toptancınız Gelmiştir.. İphone 4S ve İphone 5 Modelleri
27
●3.168
- 20-10-2012, 17:17:15Üyeliği durduruldupm attım ama dönüş yapmadın._taka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-10-2012, 21:58:11Hayırlı Olsun Güle Güle Kullan. tabi Sende postlarsın 4s beyaz almayıda ileride düşünebilirim bi gelsin bnmdekide iphone 5 bnde diğer Konudan Postlayacağım..JustFeel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-10-2012, 22:23:50Pazartesi gelecek hocam. Her şeyini inceleyip yazacağımbarano adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim.
Telefon replika. Java işletim sistemine sahip 8 gb hafızalı ve 5 mp kameralı. Orjinalinden tek farkı bu hocam. Bugün arkadaş web camden gösterdi menüsü , arka kapağındaki yazılar ve logo her şeyi aynı tek farkı işletim sistemi ve kamerası 5 mp( orjinalinde 8 mp) wirelessi felan var...dLiciouS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 20-10-2012, 22:26:23Sonradan sıkıntı cıkartımı peki hoca yani üstünde orjinal olmadına dair birşey varmi?JustFeel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-10-2012, 23:17:35Arkası önü kasası ağırlığı her şeyi aynı.Dış görünüşü birebir. Malzeme aynı mı onu gelince anlayacağım. Şöyle diyeyim. Ayarlar menüsünden işletim sistemine bakınca ios(orjinal iphone işletim sistemi) gözüküyor. cihaz 8 gb orjinal iphone 4s de 8 gb yok ama ayarlardan bakınca 64 gb gözüküyor. Dediğim gibi ürün geldiği zaman orjinal iphone 4s ile karşılaştıracağım. - lerini ve varsa + larını buraya detaylı olarak yazacağım hocam. Hatta ilk başta arkadaşımı keklemeye çalışacağım. 1 yıldır kullanıyor neredeyse bakalım ne olacak...dLiciouS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sormak istediğiniz her şeyi bana sorabilirsiniz...
Teşekkür ederim.