• 09-09-2012, 18:56:39
    Üyeliği durduruldu
    birkaç tane kullanıcılar oluşturdum, ve bir hesabımda problem var, cpanel ana sayfada ikonlar gözükmüyor, en aşağısındaki reset all interface settings linki de çalışmıyor, bi de çok yavaş açılıyor bu hesaptan, ama root ile whm-den o hesaba sorunsuzca girebiliyorum, yardım edin lütfen!
  • 09-09-2012, 19:24:13
    Kurumsal Üye
    root ile cpaneli update ederek dene
  • 09-09-2012, 19:39:44
    Üyeliği durduruldu
    KALEHOSTING adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    root ile cpaneli update ederek dene
    Yaptım ama olmuyor, deneme lisansı kullanıyorum ondan olabilir mi
  • 09-09-2012, 19:43:02
    Üyeliği durduruldu
    Nightundertaker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yaptım ama olmuyor, deneme lisansı kullanıyorum ondan olabilir mi
    Hayır ondan değildir.
    Ssh girerek lütfen şu komutu yazıp bitmesini bekleyiniz.

/scripts/upcp --force
  • 09-09-2012, 19:47:02
    Kurumsal Üye
    update nasıl yaptın? sonraki bir sürümü işaretledinmi? update işlemi ne kadar sürdü?
  • 09-09-2012, 20:10:18
    Üyeliği durduruldu
    Lyublu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayır ondan değildir.
    Ssh girerek lütfen şu komutu yazıp bitmesini bekleyiniz.

/scripts/upcp --force
    maalesef olmadı
    işte bunun gibi duruyor

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:10:18 -->-> Daha önceki mesaj 20:08:03 --

update nasıl yaptın? sonraki bir sürümü işaretledinmi? update işlemi ne kadar sürdü?
    whm panele root ile girdim orda cpanel bölümünde upgrade var oraya tıklayıp güncelledim 10 dk fln sürdü
  • 09-09-2012, 20:12:42
    Kurumsal Üye
    çok enteresan eğer imkan varsa format atıp tekrar kurun cpaneli ilk kez karşılaştım

ssh da

df -h
    ve
    free -m çıktılarını verin isterseniz
  • 09-09-2012, 20:26:52
    Üyeliği durduruldu
    çok enteresan eğer imkan varsa format atıp tekrar kurun cpaneli ilk kez karşılaştım

ssh da

df -h
    ve
    free -m çıktılarını verin isterseniz
    yok ya ne formatı hocam, ioncube curl gibi şeyleri zar zor yükledim tekrar onlarla uğraşamam, ama kullanıcıyı silersem bazı sitelerim orda duruyor, yani hocam başka yine 2-3 tane hesabım var onlarda hiç bir problem yok, bu hesaptaki sitelerimi başka hesabıma nasıl kolayca aktarabilirim? saygılar
  • 09-09-2012, 20:34:52
    Kurumsal Üye
    başka yere dediğiniz yerde cpanel varsa multiple transfer ile yapabilirsin..

Tekrar kurmak çok kolay sen zor yoldan yüklemişsin ioncube vs bileşenleri. Formattan sonra bilgilerini ilet cpanelden sonra yapman gerekenleri yapalım ioncube vs.