• 13-09-2012, 02:21:29
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar bazı kişilerin firma rehber scripti aradığını gördüm ve bir rehber scripti paylaşıyorum.

Popüler Firmalar Bölümü,

Yeni Firma Ekleme Bölümü,

Sektörler Bölümü,

Kurulum :

Rar ‘ ı klasör e çıkartınız daha sonra içindeki rehber.sql yi veritabanına import edin.(veritabanından içeri aktarın)

İnc / config.php dosyasındaki gerekli veritabanı (database) ayarlarını yapın ve google map key’i alın.

Config dosyasından admin paneli şifresini ayarlamayı unutmayın.Sorunsuz olarak çalışacaktır.

Google map key’i her domain için ayrı alıyorsunuz.

Kurulum yapamayan kişiler konu altından bildirirse yardımcı olurum.

İndirmek için tıklayın

Demo : Tıklayınız
  • 13-09-2012, 20:08:28
    kullanıcılar kendi firma bilgilerini girebiliyorlar mı acaba?
  • 13-09-2012, 20:49:18
    Üyeliği durduruldu
    KAYIBEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kullanıcılar kendi firma bilgilerini girebiliyorlar mı acaba?
    Tabikide bi üstteki resim kullanıcıların başvuru formu.
  • 13-09-2012, 21:21:19
    demo yokmu
  • 13-09-2012, 21:27:22
    Üyeliği durduruldu
    Biyorum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    demo yokmu
    Güvenlik amacıyla demoyu her scripte koyamıyorum malesef.Adama demo admin şifresi veriyorsun adam siteyi çökertmeye çalışıyor ondan sonra hiç script paylaşasım gelmiyor.Ama yinede bu şekilde sorun olmayacağını düşünüyorum sorunu olanlar yazarlarsa yardımcı olurum.
  • 13-09-2012, 21:36:28
    barkod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Güvenlik amacıyla demoyu her scripte koyamıyorum malesef.Adama demo admin şifresi veriyorsun adam siteyi çökertmeye çalışıyor ondan sonra hiç script paylaşasım gelmiyor.Ama yinede bu şekilde sorun olmayacağını düşünüyorum sorunu olanlar yazarlarsa yardımcı olurum.
    Admin şifresini vermene gerek yok sadece insanlar görsel olarak ilan sayfasını, ana sayfayı, ilan ver yerlerini görse yeter. Bunlar için admin şifresine gerek yok.
  • 13-09-2012, 22:03:32
    edit
  • 13-09-2012, 22:23:40
    Üyeliği durduruldu
    Ses adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Admin şifresini vermene gerek yok sadece insanlar görsel olarak ilan sayfasını, ana sayfayı, ilan ver yerlerini görse yeter. Bunlar için admin şifresine gerek yok.
    Evet dediğiniz doğru bişey ama bizim insanlarımıza yaranmıyor bu tür scriptler veritabanı (database) bağlantılı olduğu için bi yol bulup veritabanına bağlanmaya çalışıyor busefer kendi sitemde gidiyor.Yinede ekliyorum.

webex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    herhangi bir yere yazma okuma v.s veriyormuyuz

sarı Gazi demo
    Yazma izni vermenize gerek yok.

Sitenizde herhangi bir sorun göremedim ?

Resim aşağıda.

http://g1209.hizliresim.com/11/f/d04gf.png
  • 13-09-2012, 23:12:40
    Hataları mevcut

hata: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'order by kategori' at line 1
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/sarigazi/public_html/silver/kategori.php on line 68

hata: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'and firma.onaydurumu=1 order by firma.id desc limit 0,10' at line 5