• 11-09-2012, 16:09:40
    M2P
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba arkadaşlar.

Geçtiğimiz günlerde anket başına 7 dolar dendi ve 990 dolarda harcama gibi bi limit verildi..Allem kallem ettik bunu sağladık..

3-4 gün bekledik hesaba para yatmadı bugün gene yatmadı para..

Şimdi 11.09.2012 Hesaba giriş yapılmıyor k.adı ve şifre hatası..Hemen şifremi unuttum diyoruz ne mail geliyor ne birşey..

Bu sitenin kısaca amacı;

Anketok üye olursan PAYPAL adresinizi sormakta ve bu şifreniz ile paypal adresi aynı olan arkadaşların paypal hesabına giriş sağlayabilmekte..Sizin zararınıza..

Ben paypal bilgilerimi yeniledim ama dolandırılan arkadaşları bilemem..

-----------------------------
    Anketok'u bize duyuran arkadaş : oxyge_n
    Anketok tanıtım linki : https://www.r10.net/internetten-para-...r-7-kazan.html
    Arkadaşın profili : https://www.r10.net/members/56253-oxyge_n.html
    ------------------------------

Arkadaşa şuan - tüccar ünvanı veriyorum kendisi garanti etti o kadar uğraştırdı bizi..

Gecemi gündüz ettim arkadaş yüzünden ne hallere düştüm şimdiye neobux ile uğraşsam 1 dolar tamamlardım..
  • 12-09-2012, 00:14:25
    Bir musibet bin nasihatten iyidir demişler.. GEçmiş olsun.
  • 12-09-2012, 01:22:34
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Diyelim ki bir kişiyi üye yaptınız, ve günlük 4 anket dolduruyorsunuz;

günde 28$ ayda ise 840$ yapar, sizin üye yaptığınız kişide günde 4 anket dolduruyor, size %15 gelecek, toplam 966$ yapar. 990 barajını geçmeniz için 4 ankete daha ihtiyarcınız var, yani 31 günde 990$ para kazanacaksınız. İnsanların kaç lira maaşla çalıştıklarını biliyorsunuz, bir yerel işletmeye baktım sabah 9 dan akşam 12 ye kadar çalışanlara 740lira maaş veriyor. bana oturduğum yerden günde 15dk tıklama yapma ile 1000$ para verecek olsalardı ben hiçbir iş yapmaz Battlefield oynardım.

aşağıdaki linke tıklayan herkes bir miliyon doları alacak
    http://link.tl/6Fe

%100 çalışıyor, daha ne olsunki

not: linkler kırılırsa yenilenecektir.
  • 12-09-2012, 10:11:19
    ben demiştim konuda yazım var. konuyu açanada demiştim çok küfür yersin benden demesi. ama sallamadı.
  • 12-09-2012, 12:45:58
    Anketok.com ' un *********** olabileceğini, insanların özellikle paypal hesaplarını çalmaya yönelik bir oluşum olabileceğini düşünerek paypal' a mail attım. İşte o mailler ve gelen cevaplar;
    MAİL1:
    'Sayın yetkili,
    >İlişikteki site üzerinden anketler düzenlenerek, anket başına 7$ gibi bir ödeme yapıldığını gördüm. Söz konusu site ödemelerde PayPal kullandığını belirtiyor. PayPal' ın söz konusu site ile bir anlaşması olup olmadığını veya gerçekten PayPal üzerinden ödeme yapıp yapmadığını öğrenmek istiyorum. Söz konusu sitenin üyelik esnasında kullanıcıların, PayPal email ve şifre bilgilerini çalmaya yönelik açılmış olması şüphesi ile bu soruyu tarafınıza soruyorum.İyi çalışmalar.'

CEVAP1:
    Sayın Gürsel YİĞİT,

Güvenli alışveriş konusunda PayPal ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim.

Sayın Yiğit, sorunuzu çok iyi anlıyorum ve PayPal 'ın bir güvenlik sistemi olduğunu belirtmek isterim.

PayPal ile kart bilgilerinizi karşı tarafla paylaşmadan kredi kartınızı kullanarak ödeme yapabilirsiniz. Kredi kartınızı PayPal hesabınıza ekleyebilirsiniz, böylece her alışverişinizde kart numaranızı veya adresinizi girmenize gerek kalmaz. PayPal'a giriş yapıp birkaç tıkla satın alma işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Müşterilerimizin bize sağladıkları bilgileri gizlilik ilkelerimiz dolayısıyla kesinlikle paylaşmıyoruz. Bu nedenle ilgili web sitesi hakkında bilgi vermemiz mümkün değil. Online satış yapan bir web sitesi hakkında daha fazla bilgi almayı istiyorsanız bu siteden alışveriş yapmış kimselerin yorumlarını bulmak üzere internette arama yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Unutmayın, PayPal aracılığıyla satın aldığınız tüm maddi veya fiziki ürünler Alıcı Koruması kapsamındadır. Satın aldığınız ürünün elinize ulaşmaması veya elinize ulaşmasına rağmen tanıtımından oldukça farklı olması durumunda PayPal Alıcı Koruması altında olduğunuz için tam para iadesi talep edebilirsiniz.

Aşağıda sıralanan durumlarda PayPal Alıcı Koruması için uygun olursunuz:

Ürünü satın almak için PayPal’i, bir eBay faturası veya “Şimdi Öde” düğmesini kullandıysanız.
    Ürünün ödemesini tek seferde yaptıysanız (birden fazla ödemeyle satın alınan ürünler Alıcı Koruması için uygun değildir).
    İtiraz, gönderilebilir olan ve PayPal tarafından yasaklanmayan maddi ve fiziksel mallar içinse. Elle tutulamayan ürünler, hizmetler, lisanlar ve diğer dijital içerikler için yapılan ödemeler koruma kapsamında değildirler.
    Ödeme sonrasında 45 gün içerisinde PayPal hesabınızdan Çözüm Merkezi aracılığıyla itirazda bulunduğunuz takdirde. Sorunu Çözüm Merkezi’nde satıcıyla anlaşmaya vararak çözmeye çalışabilirsiniz.

Sorunu satıcıyla anlaşmaya vararak çözemediyseniz itirazınızı hak talebine yükselterek bizim soruşturmamızı isteyebilirsiniz.

PayPal Alıcı Koruması hakkında daha fazla bilgi edinmek PayPal web sitesinin herhangi bir sayfasının alt tarafında görüntülenen “Yasal Sözleşmeler” bağlantısını, ardından da “PayPal Kullanıcı Sözleşmesi”ni tıklayın.

Yukarıda verilen bilgilerin sorununuzu gidermek için yeterli olacağını umuyor ve bizimle iletişime geçerek sorunuzu cevaplama fırsatı tanıdığınız için teşekkür ediyorum.

Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa lütfen belirtin.

Saygılarımla,
    Abdullah
    PayPal

Telif Hakkı © 1999-2012 PayPal. Tüm hakları saklıdır.
    Tüketici tavsiyesi - PayPal ödeme hizmeti Singapur hukukuna göre kayıtlı değer tesisi olarak değerlendirilir.
    PayPal kayıtlı değer tesisinin sahibi PayPal Pte. Ltd.'nin, Singapur Para Kurulunca onaylanmasına gerek yoktur. Tüketicilerin (kullanıcıların) yasal sözleşmeleri dikkatle okumaları önerilir.

MAİL2:
    Bir önceki mailimde bahsettiğim sitede bir ürün satışı söz konusu değil. Anket doldurma karşılığında, ödeme eşiği 990$' a ulaştığı takdirde ödemelerin paypal yoluyla yapılacağı beyan edilmiş.Ancak site yeni olduğu için henüz ödeme almış birinin olacağını sanmıyorum,zaten bulamadımda. Hoş site anasayfasında "şu kadar ödeme yaptık" şeklinde bir ibare de koymuş.Burada asıl sorun şu. Söz konusu siteye üye olunurken paypal maili isteniyor ve bir şifre oluşturuluyor.Birçok insan paypal maili ile birlikte paypal şifresini de verebilir ( ki ben öyle yaptım ve gün içerisinde paypal şifremi değiştirdim).Malum hergün birçok siteye çeşitli sebeplerle üye oluyoruz ve hepsine ayrı bir şifre atamak yerine genelde kullandığımız 1-2 şifre vardır ve onları yazarız.Kısaca bahsetmek istediğim böylesi bir site ile insanların paypal hesaplarının çalınabileceği ihtimaline dikkat çekmek.İyi çalışmalar.

CEVAP2:
    Sayın Gürsel YİĞİT,

Hesapların güvenliği konusunda PayPal ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim.

Gürsel Bey, hesabınızı ve e-postanızı inceledim. Öncelikle hassasiyetinizden ve verdiğiniz değerli bilgilerden dolayı teşekkür ederim. Gerekli bilgileri, güvenlik departmanımıza ilettim ve araştırılmasını istedim. Bu konuda gereken adımlar atılacaktır.

Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa lütfen belirtin.

Saygılarımla,
    Tamer
    PayPal

Telif Hakkı © 1999-2012 PayPal. Tüm hakları saklıdır.
    Tüketici tavsiyesi - PayPal ödeme hizmeti Singapur hukukuna göre kayıtlı değer tesisi olarak değerlendirilir.
    PayPal kayıtlı değer tesisinin sahibi PayPal Pte. Ltd.'nin, Singapur Para Kurulunca onaylanmasına gerek yoktur. Tüketicilerin (kullanıcıların) yasal sözleşmeleri dikkatle okumaları önerilir.

Durum bundan ibaret. Herşey bir yana kimse anket başına 7 $ gibi uçuk rakamlar vermez, veriyor görünse de ödemez. İnternetten para kazanmak isteyenler anket gibi boş işler yerine satış ortaklığı yapabilirler.
  • 12-09-2012, 12:51:13
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar günümüzde kimse kimseye böyle paralar vermez. İnanan kişiler nasıl inanıyor anlam veremiyorum. Site hakkında araştırma yapmadan gördüğümün ilk 5 saniyesinde scam olduğu kararına varabiliyorum. Bahsedilen projede inandırıcı hiçbir unsur bulunmamakta.
  • 12-09-2012, 16:03:17
    M2P
    Üyeliği durduruldu
    Frkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar günümüzde kimse kimseye böyle paralar vermez. İnanan kişiler nasıl inanıyor anlam veremiyorum. Site hakkında araştırma yapmadan gördüğümün ilk 5 saniyesinde scam olduğu kararına varabiliyorum. Bahsedilen projede inandırıcı hiçbir unsur bulunmamakta.
    Aynen öyle insanları dolandırma çabasındalar anlamıyorum bunları..
  • 18-09-2012, 11:26:14
    M2P adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaşlar.

Geçtiğimiz günlerde anket başına 7 dolar dendi ve 990 dolarda harcama gibi bi limit verildi..Allem kallem ettik bunu sağladık..

Şimdi 11.09.2012 Hesaba giriş yapılmıyor k.adı ve şifre hatası..Hemen şifremi unuttum diyoruz ne mail geliyor ne birşey..

Bu sitenin kısaca amacı;

Anketok üye olursan PAYPAL adresinizi sormakta ve bu şifreniz ile paypal adresi aynı olan arkadaşların paypal hesabına giriş sağlayabilmekte..Sizin zararınıza..

Arkadaşa şuan - tüccar ünvanı veriyorum kendisi garanti etti o kadar uğraştırdı bizi..

Gecemi gündüz ettim arkadaş yüzünden ne hallere düştüm şimdiye neobux ile uğraşsam 1 dolar tamamlardım..

yanılmıyorsam ve okuma yazmam var ise ben buraya konuyu açarken ;

Merhaba arkadaşalar... Eğer doğruysa anket başına 7 dolar veriyor ve günlük 4 anket hakkınız var. 990 dolar limit koymuşlar ama arkadaşlarınızı davet ederseniz kişi başına 5 dolar verdiği gibi onların anketlerinden de %15 veriyor denemeye değer diyorum ve referasnlı linkimi sunuyorum...

demişim. şimdi sen arkadaşım burada garanti vermiş demişsin bana nerede garanti lafı... saol tüccar puanı için... bende yaklaşık 700 dalar oldu bakalım 990 olunca bende bekleyeceğim ödeyeceklermi diye? ama bence beni böyle yargılaman doğru değil.... garanti verdiğimi sanmıyorum...
  • 18-09-2012, 22:35:44
    Üyeliği durduruldu
    M2P adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaşlar.

Bu sitenin kısaca amacı;

konu hakkında bilişim teknolojileri kurumua suç duyurusunda, sizin referansınızı göstererek baş vurdum. Gereken yapılmadığı takdirde savcılık makamını kullanacağım. Kimse kimseyi dolandıramaz, buna göz yumulmaz..

Bilgiler için teşekkürler.