Merhaba,
Çalıştığım firmanın hosting sağlayıcısı internetbilişim firmasında, kendi reseller hesabımda bulunmaktadır. Daha önceden de daha net firmasındaymış. Sorun şu; mail alıp göndermede hep sıkıntı çıkıyor. Ben kendi bilgisayarıma mail kurduğumda hiç sıkıntı yaşamadım, ama diğer hesaplarda sürekli parola girilmesi gerektiği uyarısı alıyoruz. Bu işi çözebilecek profesyonel bir kişi ya da kurum arayışımız bulunmakta. Lütfen konuyu çözemeyecek bile olsanız forumdan ya da forum dışında olan kişilere ulaşmamızı sağlarsanız sevinirim.
Gerekli mi bilmiyorum ama şirket Ankara'da.
Mail sunucularımızda ki sorun için ücretli hizmet alımı
6
●372
- 09-03-2022, 11:08:48Muhtemelen mail sunucuyla bir şekilde bağlantınız kesiliyor (Sunucu yük durumu, firewall vs.) bu nedenle mail client sunucuya giriş yapamıyor, kimlik doğrulama hatası veriyor. Çözüm için hosting firmasıyla görüşmeniz daha doğru olacaktır. Eğer mail trafiğiniz önemliyse doğrudan mail hosting veya mail sunucu hizmeti almanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır.
- 11-03-2022, 11:36:20Merhaba,
Bu durum genellikle outlookta kimlik doğrulama seçeneğinin işaretli olmamasından kaynaklanır. Eğer daha önce birkaç kez kurulum yapıldıysa, farklı hesapların yapılandırmasında kimlik doğrulama seçeneği işaretli olmadığından yine bu hatayı alıyor olabilirsiniz. Kimlik doğrulama kapalı olduğunda her bağlantı isteğinde yeni şifre isteyecektir.
İyi çalışmalar.
malpy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle