• 01-12-2012, 23:54:20
    #1
    Misafir
    Temel php bilgisine sahip, web sitesi kurup yönetecek seviyede olup da seo ile yeni tanışacak arkadaşlar için Ankara'da 19 Aralık çarşamba günü Google optimizasyon üzerine özel bir seminer düzenliyorum. Seminere katılım ücreti 100 TL olup katılımcı sayısı 20 kişi ile sınırlı olacaktır. Katılımcılara seminer adresi Pm ile verilecektir. Seminer saat 10:00 da başlayıp 16:00 da bitecektir.

    Bu seminer sonunda;

    Seo kelimesinin bütün açılımlarını
    Sitelerinizin temel seo ayarlarını düzenleyebilmeyi
    Ücretli seo hizmeti satın alırken dikkat etmeniz gereken püf noktalarını
    Temel seo analizi yapabilmeyi
    Ve seo hizmetleri konusunda kimse tarafından istismar edilmemeyi

    Öğrenmiş olacaksınız.

    Seminer sonunda seo hakkında hiç bir fikri olmayan arkadaşlar, seo hakkında konuşulacak her ortamda fikir belirtebilecek kadar bilgilenmiş olacaktır.

    Önemli not: Bu seminer profesyonel seo ipuçları, seo diploması, sertifika vb.. hayaller vaad etmez, sadece sıfır seo bilgi düzeyindeki webmasterlar için yol gösterici bir rehber olacaktır.


    Katılım için Pm...
  • 03-12-2012, 11:56:57
    #2
    yararlı olacağına inanıyorum bir çok arkadaşımıza. iyi çalışmalar
  • 03-12-2012, 13:53:32
    #3
    Misafir
    Yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde seminer iptal olacak, ancak Ankara içi özel eğitim almak isteyenler ile bire bir eğitim konusunda görüşebiliriz.
  • 06-01-2013, 15:23:24
    #4
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    ozelden mesaj atarmısınız