Seo Danışmanlarına Bir Soru
9
●494
- 03-11-2009, 18:48:52Sevgili Seo Danışmanı arkadaşlar, webde yaklaşık 15-20 tane web sitem var ve bu siteler üzerinde seo çalışmaları yaptım. sitelerim bir ara fazla link kasmaktan dolayı filtreye girmişti 90 gün sonra çıktı fakat link eklediğim yerdeki linkleri nasıl yok saydırabilirim google amcaya. yani dış sitelere eklediğim linkleri (toplist vs.) nasıl iptal edebilirim, nasıl yok saydırabilirim. bu işlemi yapan bir yazılım varmıdır, neler yapmam gerekiyor. Kısacası sitelerimin backlinklerini sıfırlamak istiyorum. neler yapabilirim?
- 03-11-2009, 22:49:16Üyeliği durdurulduevet bende öyle biliyorum... Ama ne zaman ne olucagı belli değil... siz yinede takip edin araştırın.Empyriumxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
saygılarımla - 04-11-2009, 10:05:25Bildiğim kadarı ile böyle bir yazılım veya uygulama yok. ancak şu şekilde backlinklerini sıfırlayabilirsin. hangi sitelerde backlinkin olduğunu tespit et ve o site yetkililerine email yolla, yabancı siteler varsa yabancı bir metin yazabilirim sana ve yollarsın yabancı site yetkililerine. Hepsini sıfırlayamazsan bile bir çoğunu sildirebilirsin bu yöntemle. kolay gelsin.
- 04-11-2009, 10:28:43bu mümkün değil ancak siz bir süre extra dan link almayın ve eskiden eklediğiniz linklerden gerekli cezayı aldığınız için bunun tekrar başınızı ağrıtıcanı sanmıyorum.
sitelerinizin kalitesini düşürmeyin yeter - 04-11-2009, 10:30:16Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Bence linkleri silmene veya sildirmene gerek yok. Siteye güncel içerik girin, site haritasınu sık sık güncelleyin. ve web sitesindeki kopya içerikleri silin. bu şekilde 4 hafta içinde filitreden çıkardığım site olmuştu. Tasarımıda değiştirmiştim tabi
- 04-11-2009, 10:30:25bencede kaldırılmıyor sanırım PieRLuGi arkadaşımın dediğini yapabilirsiniz
- 04-11-2009, 11:12:40alalalaysnozcn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bak sen nelerde biliyo 
google'ın kalbine giden yol backlinkten geçer bence backlinke devam sabahtan akşama kadar durmak yok
bak sen nelerde biliyo