Merhabalar, 18 ağustosa kadar günde 400 görüntülenme, 4-5 tık ve 2-3 whatsapp mesajı aldığım web sitem için seo danışmanlığı almam gerekiyor. Destek olacak birileri var mıdır ?
120 ürün yelpazem vardır en az 20-30 adetinde ilk sayfa potansiyeli aramaktayım. Şimdiden teşekkürler.
2 farklı işletmem var, önce az ürün yelpazeli olan ile anlaşıp devamında ana işletmem için hizmet alabilirim.
Gerçekten aradığım şey, google da anlık test edebileceğim referans vermeniz.
Whatsapp için tıkla
Seo hizmeti almak istiyorum.
10
●308
- Bugün, 01:01:44
- Bugün, 01:07:40Merhaba hocam, e-ticaret alanında @Psyduck; hocamı önerebilirim. Dilerseniz bi analiz yaptırın görüşün. Uzun zamandır bizim projelerde calisiyoruz Emreyle. Dil kursumuz ve toptancimizin sagolsun seo islerini yapiyor. Garanti de veriyor. + Sirketiyle sozlesme yaptigi icin faturali hizmet aliyorum.
- Bugün, 01:26:05Whatsapp üzerinden detaylı teklif sunuldu.Berkeyilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- Bugün, 01:45:06Seo hizmeti sayacağım insanlardan istediğinle gönül rahatlığı ile çalışabilirsin. @MuratKocx; , @inurdemirel; @onehost.net; @BigSEO; katman backlink seo istersen o iştede uzman @Gelistirici; sen artık karar ver. Hakkında hayırlısı olsun