Bulabileeğinizin en iyisi sunuyorum çok iddialı olmuş.
verdiğin referansları inceledikten sonra.
sitemapdaki linklerinde sitedeki linkler birbirini tutmuyor.meta tag analizi çok düşük.
4images seo için yada 4images için mesaj atıyorsun.
evet bende sanmıyorum.Bence reklam yerleşimini düzenleyin durduk yerde adsenedende yasaklanmayın.
Son olarak 4images adına herhangi bi sürüm yapıp satma hakkınız yok.Sitelerinizden kaldırdığınız copryrghtları da ekleyin adamların hakkını yemeyin bence.
bi kaç da ben örnek vereyim sana
www.seksiresimler.com www.seyahatacentesi.net www.butunarabaresimleri.com www.resimadasi.com www.resimli.net www.oyunzamani.gen.tr 4images oyun sitesi
vs vs vs vs ...
neyse...
Referans olarak verdiğim siteler alanlarındaki her kelimede 1. olan siteler, ancak script konusunda iddialı olduğum sitem
www.resimlerik.com 'dur. Benim sattığım script değil de onun yaması diyelim. Nasıl ki birileri bot yazıp satıyorsa bende bunu yapıyorum yani isteyene paket halinde direk scriptinin üzerine atabileceği şekilde verebilirim çünkü benim burada sunduğum şey scriptten çok daha fazlası, şimdi buraya yazmak istemiyorum ancak alacak kişi rakiplerinden çok daha fazla hit çekecek ve sıralama alacaktır.
Copryrght konusunda haklısın uzun zamandır bu scripti kullanıyorum emeklerine haksızlık ediyorum en kısa sürede ekleyeceğim.
www.resimlerik.com'u inceleyip eleştirilerini tekrar yaparsan sevinirim. Gördüğün eksik yerler varsa düzeltme fırsatım olur.
Bu arada sitemaptaki linklerle sitedeki linkler birbirini tutmuyor demişsin de ben hatayı göremedim, neyi, hangi siteyi kastettiğini söyler misin ? :S