• 30-03-2010, 11:10:35
    #46
    Üyeliği durduruldu
    Webscripti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Diger arkadaslik scriptleriyle kiyaslama hic kimse benimki kadar lisans satamadi. Beni aradan cikartsan 2 kat cok kazanicaksin. Nese Arkadas kanitsiz yere konumu baltalamistir. Tek dedigi yalandir, bostur, varezdir v.s Ama bir tek delili bile yoktur

    Bugun boyu arkadaslik scripti : 149 TL (guven kazanmak icin bugunluktur.)
    Bedava bile versen bu şüpheli hareketlerden sonra alınması zoor..
  • 30-03-2010, 11:30:13
    #47
    Üyeliği durduruldu
    Hayirlisi Olsun dostum.
  • 30-03-2010, 11:34:34
    #48
    Üyeliği durduruldu
    Eger yalnis varez koyarsan namus sozu sen kapatcan mi? Ben namus sozu veriyorum. O kadar arkadindayim scriptimin. Cikipta baska seyler gosterme AMA.
  • 30-03-2010, 11:44:07
    #49
    Üyeliği durduruldu
    Bak Webscripti, %100 ya kocaxx sin yada kocaxx sana vermiş sat parayı bana getir diye.
    Çünkü:
    * gecerandevusu ile webscripti whoisinde aynı adresler yazıyordu 2 saat sonra değiştirdiniz
    * webscripti.com whoisinde mail olarak admin@dopdolu.net yazıyordu (r10da herkesin sitelerine saldıran tonlarca şikayet açılan kişi!) onuda değiştiniz
    * Ne tesadüfki kocaxx ile senin adresin birbirine çok çok YAKIN
    * Burada milleti suçluyorsun onlar kendi emeğiyle yazdı emin ol
    * Madem 7500 e aldın hani nerde ispat, belge ? Öyle devirmi olur ? Noter, tescil vs.vs. hani nerede ?
    * kocaxx ile ilgili cvp yazmıştık ondan 5dk sonra sen çıkış yaptın forumdan kocaxx r10a girdi online oldu ne hikmetse ?
  • 30-03-2010, 11:57:46
    #50
    Üyeliği durduruldu
    Oncelikle kocaxx banli giris yapmistir yapmamistir. Iplere bakin lutfen Attica vb de banlanan hic bir suretle giremez o pc den foruma. Kralburada dedim coderi ve arkadasayim diye.
    Pyromus kufur etme lutfen saygi cercevesinde dururmusun. Konulari arastirdim Erkan aykacin patronu bile geldi scriptin satisini durduramadi en kucuk bir link bile veremedi. Erkanda cikip yazmadi cunku biliniyor scripttin yazilimcisi benim ve satisini baskasi yapmistir komisyon usulunde. Ben kocaxx olsam sitelerimi acarim. Ayrica arattim AMA bulamadim saldiri yapiyor konularini.

    Asilsiz suclama yapiyorsunuz yok ulasamiyorum yok soyle yok Boyle. Varez diyorsunuz link verilmiyor demo link veya benden alanlarin disinda bir link. 2 yil once kocaxx Dan alinan scroptin kodlarini sordur. Id mail bile $juzy_efe_son_id die. Scriptin her tarafi oyledir. Onla calisirken oZel kodladim. Delilah olmadigi icin kiniyorum seni pyromus

    ayrica eger ayni kisiysem dusuncesindeysen baktir ipler aynimiydi, o girdiginde ben onlinemiydim. Cunku Ben dun Tum gun onlinedim. Hic cikmadim Sabah 4 e kadar
  • 30-03-2010, 12:45:27
    #51
    Üyeliği durduruldu
    Scriptin sanal pos entegresi icin calismaya baslanmistir. Canon arkadasimizla anlasilmistir. Pos onundur Ben sadece alanlara sanal pos entgresi icin ugrasmiycaklari duyurulur.
  • 30-03-2010, 16:38:29
    #52
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Bu ekran görüntüsü senin sunucundan senin demo admin panelinden 30 mart 2010 saat 16:24 de alındı. Ekran görüntüsünü direk aldım. Photoshop da kırmızı ile bölgelerin altını çizdim sunucuya yükledim ve resmi buraya koydum.

    Script erkan aykaça ait olduğu için hala kaynak kodlarının çoğu kısmında ona ait bölümler bulunmaktadır. Script üzerinde editleme yaptığını söyledin buna lafım yok fakat hiçkimsenin başlasının yazılımını alıp editleyip kendine mal edip satma hakkı yoktur. Öncelikle o kişiden izin alman gerekir. Doğru şeyi yanlış yollarla yapıyosun.

    Şimdi sözünde dur satışını durdur. Sende öyle bir delikanlılık göremiyorum ama belki yaparsın


  • 30-03-2010, 17:16:49
    #53
    Üyeliği durduruldu
    Admin panel temasini kullandim zaten bunda inkarim yokki panelini HTML olarak kaydedip aldim. Bu panel goruntusu onun oldugunu herkrs biliyor. AMA php ve yazilim adina birsey yok. Ben varezse linki ver diyorum sen Boyle yapiyorsun. Uyegirissiminki mybilet tasarim yonja o zaman scriptler onlarin. Sacmalamada bana varezse link ver.
  • 30-03-2010, 17:40:40
    #54
    Webscripti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Admin panel temasini kullandim zaten bunda inkarim yokki panelini HTML olarak kaydedip aldim. Bu panel goruntusu onun oldugunu herkrs biliyor. AMA php ve yazilim adina birsey yok. Ben varezse linki ver diyorum sen Boyle yapiyorsun. Uyegirissiminki mybilet tasarim yonja o zaman scriptler onlarin. Sacmalamada bana varezse link ver.
    Sana daha cevap vermiyorum allah belanı versin.