• 14-07-2009, 07:46:41
    #10
    mustafa76 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yönetim panelini pm den atarmısın kodlarda şifre varmı detay nedir
    mümkünse bende bu bilgileri istiyorum
  • 16-07-2009, 13:57:33
    #11
    yönetim panelini alabilirmiyim
  • 16-07-2009, 14:30:31
    #12
    Scripti siz mi kodlaıdınız ???
  • 16-07-2009, 15:34:53
    #13
    Scripti alırsak telif sorunu yaşarmıyız ? Yazar sistemi var mı ?
  • 16-07-2009, 17:45:33
    #14
    Script Melkam internet hizmetleri scripti sanırım lisanslı bir script'tir...
    Haber Yazılımı
  • 16-07-2009, 19:36:30
    #15
    Üyeliği durduruldu
    Melkam dediğin firma şu firma olsa gerek..
    https://www.r10.net/sikayetim-var/314...post1058093765
    Bu adamlarla işim olmaz..
    Sanırım o bahsettiğin firmanın sahibi buradan dolandırıcılık nedeniyle banlanmış..
    Ben bu scripti onların scriptlerini model alıp kendime yaptırdım..
    Maliyetli oldu ama değdi..
    Adalet karşısında ispatlamaya da her halukarda hazırım..
    Ancak sizde iddalarınızı, soylediklerinizi mahkeme kararıyla İspatlamakla mukellefsiniz..
    Aksi halde müfteri ilan ediyorum seni..
    icebreaker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Script Melkam internet hizmetleri scripti sanırım lisanslı bir script'tir...
    Haber Yazılımı
  • 22-07-2009, 09:14:45
    #16
    Hemen neden Melkam'a saldırıyorsun söylediklerim gerçek olduğu için mi?

    Scripti model almışsın ama sadece sistemi değil, Script hatalarınıda model almışsın yada aldırmışsın valla helal olsun ne diyeyim

    Sadece yönetim paneli klasörünü değiştirmek ile script yapılmış olmuyor, illa ispat istiyorsan onuda yaparız sen rahat ol ve yine söylüyorum bu script melkam.net scriptidir.

    Hemen küçük bir ispat:

    Aşağıdaki konuda ki kişi senin bu demo verdiğin siteyi satıyor ve bana özel mesaj ile söyledi melkam.net scripti olduğunu belkide o sensin belki ortağın belki arkadaşın

    https://www.r10.net/site-satisi/41633...si-300-tl.html

    Canım benim ben şimdi seni ne ilan etsem acaba; Emek hırsızı iyi mi ?

    ChaOs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Melkam dediğin firma şu firma olsa gerek..
    https://www.r10.net/sikayetim-var/314...post1058093765
    Bu adamlarla işim olmaz..
    Sanırım o bahsettiğin firmanın sahibi buradan dolandırıcılık nedeniyle banlanmış..
    Ben bu scripti onların scriptlerini model alıp kendime yaptırdım..
    Maliyetli oldu ama değdi..
    Adalet karşısında ispatlamaya da her halukarda hazırım..
    Ancak sizde iddalarınızı, soylediklerinizi mahkeme kararıyla İspatlamakla mukellefsiniz..
    Aksi halde müfteri ilan ediyorum seni..
  • 22-07-2009, 09:28:47
    #17
    çünkü bu yapılan site bir script değil proğramla oluşturulmuş normal bir site html uzantılı onun için script olmasına imkan yok en azından asp veya php uzantılı olması lazım sitenin arkasında panel çalışabilmesi için böyle oyunlara kanmayın verdiğiniz paralar heba olur dolandırılırsınız,saygılarımızla. Deniz Bilişim...
  • 22-07-2009, 09:30:09
    #18
    denizbilisim yukarıda ki mesajımı değiştirdim dediğim gibi bu script Melkam.net scriptidir...