• 24-10-2015, 17:10:45
    #19
    DatabaseBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba

    Müşterinin haksızı olmaz, senelerdir burada hizmet veriyoruz, yeri geldi aksadığımız zamanlarda oldu muhakkak. Bunun için özür dileriz, fakat sizin biz entegrasyonunuzu tamamlamıştık, sanırım pos modelini ya siz yanlış göndermişssiniz, ya biz yanlış anlamışız, şimdi işleminiz yeniden yapılıyor. Araya bayramın girmesi ve bizden kaynaklı problemlerden ötürü sizi biraz beklettik üzdük sanırım. Kusura bakmayın.

    Halen mükemmel olamadık, fiyatlarımızı bu kadar alt rakamlarda tutup elimizden geldiğince destek vermeye çalışıp daha iyi şeyler yapmak istiyoruz. Nadir de olsa, istemeden de olsa bu şekilde beklettiğimiz müşterilerimiz olabiliyor bazen. Onlardan da özür dileriz. Biz daha iyi olacağız, daha iyi scriptler yazacağız, satacağız.
    Sorun çözüldü bir aksaklık yok Teşekkür ederim. Hayırlı satışlar.
  • 25-10-2015, 14:03:14
    #20
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    merhaba hocam bilgisayar sitelerindeki gibi özellikleri değiştirme ve değiştirilen özelliğe bağlı fiyat ekleme çıkarma gibi bir şey yapabiliyor muyuz?
  • 28-10-2015, 20:38:37
    #21
    Satışlarımız güncel.
  • 19-01-2016, 10:13:17
    #22
    güzel script ama herşey güzel ama css yapısı çok kötü biraz daha yeni nesil yazılmları kullansan daha iyi olur mesela bu temayı kaldırım daha iyi kullanıcının kendine göre renklendirmesi sınırsız renkler eklenmeli ondan sonra toplu düzenleme toplu silme her ürüne ayrı kdv ekleme katagoriye göre toplu fiyatlandırma metineditör değiştirme mesela
    ckeditor ve CKFinder eklenirse daha iyi olur datapanel'de (Dosya İşlemleri) gerek kalmaz onuda kaldırırsınız...

    v4 nezman çıkacak..

    iyi çalışmalar
  • 23-02-2016, 13:15:43
    #23
    Açıkçası V3 diye aldık ama pek memnun değilim, Çok kısıtlı bir script, Hostun içinde V1 diye klasörde adlandırılmış, Anasayfadaki Slaytı bile adminden kaldıramıyoruz, Ürün içerisindeki resimlerin boyutlarına dahi müdahale edemiyoruz, iyzgo ile 2-3 hafta cebelleşmemiz de cabası, telefonla destekleri malesef yok, sürekli destek sistemine yazın deniyor.Biraz daha para verilip daha kapsamlı bir script alsaydım keşke.
  • 24-02-2016, 21:19:54
    #24
    Diğer eticaret paketinde sıkıntılar var. hiç test yapılmadan piyasaya sunulmuş.İyzico ve diğer banka posları sıkıntılı.Ödeme yap butonu bile çalışmıyor...
    http://eticaretv2c.scriptevi.com/urun/odemesec/340/ formu doldurup kredi kartını seçin mesela ödeme yap butonuna tıklayınca email list alanına gidiyor: buradan teknik destekden birileri varmı?
  • 12-03-2016, 21:09:37
    #25
    Sitedeki telefon numaralarına hiç bir şekilde cevap verilmiyor. Sanırım arkadaş satışı bırakmış gibi.
  • 12-03-2016, 21:37:08
    #26
    Cantanesiyim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sitedeki telefon numaralarına hiç bir şekilde cevap verilmiyor. Sanırım arkadaş satışı bırakmış gibi.
    Arkadaşlar öncelikle, demo olduğu için kredi kartı ile ödeme yapamıyorsunuz. Bir diğer konuda satışlarımız senelerdir aktif burada, sadece r10 da sanırım 1.000 den fazla müşterimiz vardır. Cumartesi günü çalışmıyoruz maalesef. Destek sisteminden, whatsappdan, mail atarak ulaşılabililirsiniz.

    İyzico ödeme sistemindeki hatadan bahsetmiş arkadaşlar, sadece 2016 da iyzico denen firma 3 kere api değiştirdi, 2015 de kaç kere değiştirdiklerini sayamıyoruz bile. Böyle altyapısını sürekli yenileyen bir firma ile çalışıldığı içinde maalesef sürekli api değiştirmek durumunda kalıyoruz. Kendi hazırladıkları apiyi bile 1 haftada stabil hale getirebiliyorlar.

    4 senedir burada scriptevi.com olarak script satıyorsak, tabi ki eksiklerimiz vardır ama, elimizden geldiğince düzeltmeye çalışıyoruz.
  • 22-03-2016, 20:02:46
    #27
    kilit