• 25-09-2014, 20:14:34
    #28
    döneceğim
  • 27-09-2014, 11:55:44
    #29
    Hakan selam script tekrar sana mı geçti bu sefer fiyatı baya katlamışsın en kısa zamanda denemek üzere iyi çalışmalar hayırlı olsun.

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:55:44 -->-> Daha önceki mesaj 11:53:12 --

    Befo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Baltalamak değil bu farkındaysan daha çok satış yaparsın falan demişim. Bence bunu tavsiye olarak görmen gerekiyor. Profesyonel bir yazılımcı olabilirsin ancak bu böbürlenme hakkı vermez sana. V3 e kadar bu yazılımı almış biriyim. Sadece kendi siten kazanıyor nedense günde 3-5 gold. Senden başka bu ayzılım ile para kazanan kimseyi göremedim desem yalan olmaz. Herkes bu yazılımı elden çıkarmak için script satış bölümünde 100-200 den veriyor.

    Çarşın pazar olsun dostum..
    Ben v3 yazılımı ile 6 ayda 28.000 TL kazanmıştım 2-3 sene önce tam hatırlamıyorum hatta daha sonrada o siteyi r10 üzerinden sattım. Yani scripti iyi çözersen gerçekten iyi kazandırıyor.
  • 27-09-2014, 14:54:30
    #30
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    djhayal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hakan selam script tekrar sana mı geçti bu sefer fiyatı baya katlamışsın en kısa zamanda denemek üzere iyi çalışmalar hayırlı olsun.

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:55:44 -->-> Daha önceki mesaj 11:53:12 --



    Ben v3 yazılımı ile 6 ayda 28.000 TL kazanmıştım 2-3 sene önce tam hatırlamıyorum hatta daha sonrada o siteyi r10 üzerinden sattım. Yani scripti iyi çözersen gerçekten iyi kazandırıyor.
    Script tekrar bana geçti diye birşey yok. Ben hep erkanla birlikte birşeyler yapıyordum ortak projelerimiz var, hala da birlikte çalışmaktayız. Arkadaşlık sektörünün bittiğini düşünerek uzun bir süre yeni versiyon çıkarmadım kendi sitelerimizle uğraşıyorduk ama zaman içinde farkettim ki arkadaşlık sitelerine talep azalması yerine daha da arttığını farkettim. sonra son teknoloji ile yeni bir versiyona ihtiyac olduğunu farkettim ve tekrardan yeni bir versiyon cıkardım.

    Siteyi açıp kenara atarsan tabi kazandırmıyor ama ilgilenirsen üzerine düşersen kazandırıyor. versiyon 1 i cıkardığımda para kazandırdığına dair insanları ikna etmek için uğraşıyordum ama artık gerek yok.

    Genel amaçlı bir site açıyoruz. Açıtğımız sitelere reklamverenlere baktığımızda arkadaşlık sitelerinin de bunlardan biri olduğunu görüyoruz. Arkadaşlık siteleri para kazanmasa reklamveren grubuna giremezdi.

    Arkadaşlık sitelerinde, Ürün için sermaye lazım değil, Kargo masrafı yok. ürünün bozuk cıkma ihtimali yok. Hizmet satıyorsunuz paranızı alıyorsunuz. İnternette satılabilecek en kolay şeylerden birisi, hatta internette para kazanmanın en kolay yolu, arkadaşlık sitesi üyeliği satmak.
  • 01-12-2014, 08:36:33
    #31
    V4 ü sanki biraz aceleye gelmiş gibi gördüm hocam.
    Bize özel bir tasarım yapabilirseniz satın almak isterim.
  • 01-12-2014, 22:00:29
    #32
    Skype adresinizi pm alabilirmiyim
  • 01-12-2014, 23:19:02
    #33
    Medikalize adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    V4 ü sanki biraz aceleye gelmiş gibi gördüm hocam.
    Bize özel bir tasarım yapabilirseniz satın almak isterim.
    Medikalize ile telefonda görüştük. Satın alacağı zaman Özel anasayfa tasarımı yapacağız.

    V4 aceleye gelmedi bi sene uğraştık. Kendisi anasayfa tasarımını beğenmemiş onu değiştiririz. Site içindeki tasarımı da admin panelden değiştirebiliyorsunuz.

    Encom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Skype adresinizi pm alabilirmiyim
    Hocam Skype kullanmıyorum telefonunuzu bırakın, ben sizi arayıp tüm sorularınıza cevap veririm.
  • 10-01-2015, 00:40:17
    #34
    Arkadaşlar v4 satışımız kendi projelerimizde kullanılmak üzere satışı durdurulmuştur. İlgi gösteren herkese teşekkür ederiz. Mevcut müşterilerimize hizmet devam edecektir. Yeni müşterilere v4 satışı olmayacaktır. v3 satışı devam edecektir. Saygılarımla.

    Konu Kilit.
  • 14-02-2015, 20:44:26
    #35
    Merhaba
    Ben sitenize girdiğimde v3ten başka şey çıkmıyor. V4 nerde?
  • 14-02-2015, 22:32:49
    #36
    NIS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba
    Ben sitenize girdiğimde v3ten başka şey çıkmıyor. V4 nerde?
    v4 yayından kaldırıldı v3 ile devam ediyoruz. v4 alan müşterilere destek devam ediyor. sitemizde gereken açıklama mevcut.

    var olan v3 konumuzdan devam edebilirsiniz.
    https://www.r10.net/script-satisi/827...-yazilimi.html


    Konu Kilit