djhayal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hakan selam script tekrar sana mı geçti bu sefer fiyatı baya katlamışsın en kısa zamanda denemek üzere iyi çalışmalar hayırlı olsun.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:55:44 -->-> Daha önceki mesaj 11:53:12 --

Ben v3 yazılımı ile 6 ayda 28.000 TL kazanmıştım 2-3 sene önce tam hatırlamıyorum hatta daha sonrada o siteyi r10 üzerinden sattım. Yani scripti iyi çözersen gerçekten iyi kazandırıyor.
Script tekrar bana geçti diye birşey yok. Ben hep erkanla birlikte birşeyler yapıyordum ortak projelerimiz var, hala da birlikte çalışmaktayız. Arkadaşlık sektörünün bittiğini düşünerek uzun bir süre yeni versiyon çıkarmadım kendi sitelerimizle uğraşıyorduk ama zaman içinde farkettim ki arkadaşlık sitelerine talep azalması yerine daha da arttığını farkettim. sonra son teknoloji ile yeni bir versiyona ihtiyac olduğunu farkettim ve tekrardan yeni bir versiyon cıkardım.

Siteyi açıp kenara atarsan tabi kazandırmıyor ama ilgilenirsen üzerine düşersen kazandırıyor. versiyon 1 i cıkardığımda para kazandırdığına dair insanları ikna etmek için uğraşıyordum ama artık gerek yok.

Genel amaçlı bir site açıyoruz. Açıtğımız sitelere reklamverenlere baktığımızda arkadaşlık sitelerinin de bunlardan biri olduğunu görüyoruz. Arkadaşlık siteleri para kazanmasa reklamveren grubuna giremezdi.

Arkadaşlık sitelerinde, Ürün için sermaye lazım değil, Kargo masrafı yok. ürünün bozuk cıkma ihtimali yok. Hizmet satıyorsunuz paranızı alıyorsunuz. İnternette satılabilecek en kolay şeylerden birisi, hatta internette para kazanmanın en kolay yolu, arkadaşlık sitesi üyeliği satmak.