• 17-07-2014, 17:23:47
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Son 2 Gün Sınırlı Sayıda ...

    İnşaat Scripti Özellikler:
    -Tüm Renkleri Ve Yazı Renklerini Panelden Kolayca Kurumsal Firmanızın Rekleriyle Uyumlu Hale Getirebiliyorsunuz.
    - Proje Yönetimi (Ekle-Sil-Düzenle)
    - Haber Yönetimi (Ekle-Sil-Düzenle)
    - Sayfa Yönetimi (Ekle-Sil-Düzenle)
    - Hizmet Yönetimi (Ekle-Sil-Düzenle)
    - Slider Yönetimi (Ekle-Sil-Düzenle)
    - Site Yönetimi (Meta Tag - Logo - Telefon - Eposta - Adres - Google Maps - Facebook - Twitter - Alexa Analytics
    -Google Analytics - Yandex Analytics - ) Ayarları
    - Yönetici Ekle Kaldır
    - Biz Sizi Arayalım ( Bilgiler Yönetim Paneline Düşer )
    - İletişim ( Bilgiler Yönetim Paneline Düşer )
    -Php + Mysql + Phpmyadmin
    -Sef Link Kullanılmıstır
    -Akıllı yönetim paneli
    -Tasarım Div+Class+js
    -Full Panel Kontrolu
    -Açık Kaynak Kod




    Demo:http://kadyaweb.com/insaat/

    Admin Demo:






    Fiyat: 20

    Ödeme:
    Banka: Akbank
    Ad Soyad: Ömer KARAÇAY
    Hesap No: 0065493
    Şube No: 0352
    IBAN: TR96 0004 6003 5288 8000 0654 93

    paypal:luica34@gmail.com
  • 22-09-2014, 00:10:51
    #2
    ***** scriptleri alıp satış yapmak yasal değil bu kişi dolandırıdır ?
    Kimse sakın bu kişiye kanmasın ?
    Ömer KARAÇAY kendini hacker sanan asılda bir lamer'dir
    upload yolunda açık varsa shell atıp sistemi kopyalayan editleyerek satış yapan kişidir.
    http://omerkaracay.com.tr/category/hazir-sistemler
    kendi şahsi sitesi.
    Benimde burada yakın zamanda satış yapmak istediğim sistemde bulunan jquery upload dosyasında farketmediğim bir dosyaya shell atıp sistemi tamamen kopyalamıştır.
    Bu gibi kişilerin R10 platformunda kesinlike tutulması gerekiyor.
    Kendisi hırsızın tekidir.
    sahte isimler ile domain isimleri açıyor sözde saklanmaya çalışıyor tüm bilgileri ve gerekli olan tüm belgeleri gerekli yerlere mail attım hosting kiraladığı firmalara bile mail attım.
    İş birliği konusunda anlaşmaya gidersek kendisini bizzat resmi makamlara şikayet edeceğim..
  • 22-09-2014, 00:18:33
    #3
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    D62 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ***** scriptleri alıp satış yapmak yasal değil bu kişi dolandırıdır ?
    Kimse sakın bu kişiye kanmasın ?
    Ömer KARAÇAY kendini hacker sanan asılda bir lamer'dir
    upload yolunda açık varsa shell atıp sistemi kopyalayan editleyerek satış yapan kişidir.
    http://omerkaracay.com.tr/category/hazir-sistemler
    kendi şahsi sitesi.
    Benimde burada yakın zamanda satış yapmak istediğim sistemde bulunan jquery upload dosyasında farketmediğim bir dosyaya shell atıp sistemi tamamen kopyalamıştır.
    Bu gibi kişilerin R10 platformunda kesinlike tutulması gerekiyor.
    Kendisi hırsızın tekidir.
    sahte isimler ile domain isimleri açıyor sözde saklanmaya çalışıyor tüm bilgileri ve gerekli olan tüm belgeleri gerekli yerlere mail attım hosting kiraladığı firmalara bile mail attım.
    İş birliği konusunda anlaşmaya gidersek kendisini bizzat resmi makamlara şikayet edeceğim..

    Ayrıca bir tespitte bulunarak multisini ortaya cikardim arkadasin.

    https://www.r10.net/script-satisi/121...post1068701189

    bu da ayni bilgilerle diger uyeligi.

    @PsdBul; hocam a özel mesaj ile ilettim, birazdan gereken yapilir diye dusunuyorum.
  • 22-09-2014, 00:19:05
    #4
    D62 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ***** scriptleri alıp satış yapmak yasal değil bu kişi dolandırıdır ?
    Kimse sakın bu kişiye kanmasın ?
    Ömer KARAÇAY kendini hacker sanan asılda bir lamer'dir
    upload yolunda açık varsa shell atıp sistemi kopyalayan editleyerek satış yapan kişidir.
    http://omerkaracay.com.tr/category/hazir-sistemler
    kendi şahsi sitesi.
    Benimde burada yakın zamanda satış yapmak istediğim sistemde bulunan jquery upload dosyasında farketmediğim bir dosyaya shell atıp sistemi tamamen kopyalamıştır.
    Bu gibi kişilerin R10 platformunda kesinlike tutulması gerekiyor.
    Kendisi hırsızın tekidir.
    sahte isimler ile domain isimleri açıyor sözde saklanmaya çalışıyor tüm bilgileri ve gerekli olan tüm belgeleri gerekli yerlere mail attım hosting kiraladığı firmalara bile mail attım.
    İş birliği konusunda anlaşmaya gidersek kendisini bizzat resmi makamlara şikayet edeceğim..
    Kanıtlarınızı ekleyin lütfen.
  • 22-09-2014, 00:40:21
    #5
    PsdBul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kanıtlarınızı ekleyin lütfen.
    Ustad ben r10.net yonetimine biraz evvel mail gonderdim inceleyebilirsiniz.

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:40:21 -->-> Daha önceki mesaj 23:31:47 --

    CoRcH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ayrıca bir tespitte bulunarak multisini ortaya cikardim arkadasin.

    https://www.r10.net/script-satisi/121...post1068701189

    bu da ayni bilgilerle diger uyeligi.

    @PsdBul; hocam a özel mesaj ile ilettim, birazdan gereken yapilir diye dusunuyorum.
    Yardım anlayışın için teşekkürler arkadaşım , bu gibi sahtekar ve *********** kişilerin bu platformda barınmaması lazım.
    kendisi bildiğimiz *********** ve sistemlere sızmaya çalışıp onları kopya edip ve sonradan edit yapıp satıyor kendi sitesinde bile ***** içerik paylaşıyor bakınız ;
    http://omerkaracay.com.tr/category/hazir-sistemler