• 10-09-2014, 09:56:58
    #37
    Hocam bu scripte ek olarak dil dosyasi yapabilirmisiniz?

    Cevirmeleri kendim yaparim.
  • 10-09-2014, 10:16:35
    #38
    Üyeliği durduruldu
    MeLaNKoLia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam bu scripte ek olarak dil dosyasi yapabilirmisiniz?

    Cevirmeleri kendim yaparim.

    Stabil olarak ingilizce dili mevcut. Script içinde stabil alanlar var onlarıda manuel olarak değiştirebiliriz. Ama çoklu dil olarak malasef script yaspısı musait değil. subdomain tarzında kullanabilirsiniz.
  • 10-09-2014, 10:24:02
    #39
    Tatil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Stabil olarak ingilizce dili mevcut. Script içinde stabil alanlar var onlarıda manuel olarak değiştirebiliriz. Ama çoklu dil olarak malasef script yaspısı musait değil. subdomain tarzında kullanabilirsiniz.
    Tamam hocam sagolasin, kisa surede alicam.

    Holidayantalya.om reiseantalya.de reizenantalya.nl gibi bir suru domainim var. Turkiyenin en iyi turizm sehirleri hepsine farkli dillerde tek dil olarak kurabilirim yani?
  • 10-09-2014, 10:25:01
    #40
    Üyeliği durduruldu
    MeLaNKoLia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tamam hocam sagolasin, kisa surede alicam.

    Holidayantalya.om reiseantalya.de reizenantalya.nl gibi bir suru domainim var. Turkiyenin en iyi turizm sehirleri hepsine farkli dillerde tek dil olarak kurabilirim yani?
    Evet hocam.
  • 13-09-2014, 15:40:43
    #41
    Üyeliği durduruldu
    Satış Güncel
  • 22-09-2014, 03:17:01
    #42
    Tatil nickli bu arkadaşdan hiç bir şey almamanızı tavsiye ediyorum uyarıyorum...

    r10 forumunda sürekli farklı nicklerde dolaştırmakta forum üyelerini sürekli magdur etmektedir. adı murat polat olarak bilinen bu arkadaş malesef sözünün eri olmayan yalancı sahtekarın tekidir.

    en ufak sorunda ailevi problemleri işten ayrılması hasta olması gibi yalanları bilinir özelliklerindendir.. izmir antalya vb. yerlerde yaşadığı düşünülmekte olup çalıştıgı firmalar üzerindende nickler elde edip ortalıkta fink atmaktadır. bakınız tatilvitrini..

    r10.net üzerinde 2 sene kadar öncede bana denk gelmiştir. kendisinden 250 tl karşılığında işe yaramaz üzerinde bir sürü hatası olan eksikleri olan tatilscripti ile ilgili bir alışverişimiz olmuştur..

    (şuan r10 forumunda bulunan scriptin aynı yapıyı barındırdıgına eminim hazır otel kayıtları resimleri işe yaramayan şişirilmiş php kodlarıyla dolu eksik işlev görmeyen admin paneli vs. )

    bu arkadaşın kullandıgı tespit ettigim nickler ile sürekli banlanmasına ragmen yeniden farklı nicklerle ortaya çıkmayı başarmıştır.

    tespit edildiginde forumdaki yerini nickini korumak adına magdur olan kişilere PM ler atmakta magduriyeti giderecegine dair sözler vermektedir .. (imana gelip bana 2 yılda ulaştı artık sırada kaç kişi varsa)

    bu kişiye karşı cidden dikkatli olmanız gerekmektedir. şuanki tatil isimli nicki şikayetim üzerine yönetimce banlanmıştır aşagıda verdigim linkleri kontrol ederseniz bu şahsın daha önce jquery sql vb. nicklerle dolaştıgını anlayabilirsiniz..

    adam uslanmıyor.. gidiyor geliyor sürekli bir vukuatı bulunuyor..

    tatilvitrini üzerindende mesajları var oraylada görüşecegim halen oralarda nufuz ediyor dolaşıyorsa onunda banlanması için elimden geleni yapacagım

    böyle 3 kuruş için insanların hakkına giren yalan yere yeminlerle insanları altadanlara yön yüz vermeyin..ekmegine yağ sürmeyin

    daha fazla kimsenin zarar görmemesi adına

    teşekkürler...

    https://www.r10.net/sikayetim-var/130...r-sikayet.html

    https://www.r10.net/sikayetim-var/911...-hakkinda.html
  • 15-12-2015, 08:27:26
    #43
    Ayrica,

    Selcuk Kara olarak da ismi geciyor bazi Who Is bilgilerinde.

    hostcum@gmail.com adresini kullaniyor.
    0553 443 3003 numarali telefondan whatsapp ile milletle gorusuyor.

    Kendini tatilvitrini.com un yazilimcisi diye tanistiriyor.
    Bin bir turlu dalevara var. Bi annesi kanser oluyor bir ailevi sorunlar yasiyor.

    Aman dikkat ! Sakin ha bulasmayin...
    Ben kendisi hakkinda dava actim.
  • 11-03-2016, 19:33:46
    #44
    satış devam etmektemi
  • 30-05-2016, 01:30:10
    #45
    bu sistem tarafıma geçmiştir. örnek verilen sitedeki sistem buradaki arkadaşın sistemi değildir.