Tatil nickli bu arkadaşdan hiç bir şey almamanızı tavsiye ediyorum uyarıyorum...
r10 forumunda sürekli farklı nicklerde dolaştırmakta forum üyelerini sürekli magdur etmektedir. adı murat polat olarak bilinen bu arkadaş malesef sözünün eri olmayan yalancı sahtekarın tekidir.
en ufak sorunda ailevi problemleri işten ayrılması hasta olması gibi yalanları bilinir özelliklerindendir.. izmir antalya vb. yerlerde yaşadığı düşünülmekte olup çalıştıgı firmalar üzerindende nickler elde edip ortalıkta fink atmaktadır. bakınız tatilvitrini..
r10.net üzerinde 2 sene kadar öncede bana denk gelmiştir. kendisinden 250 tl karşılığında işe yaramaz üzerinde bir sürü hatası olan eksikleri olan tatilscripti ile ilgili bir alışverişimiz olmuştur..
(şuan r10 forumunda bulunan scriptin aynı yapıyı barındırdıgına eminim hazır otel kayıtları resimleri işe yaramayan şişirilmiş php kodlarıyla dolu eksik işlev görmeyen admin paneli vs. )
bu arkadaşın kullandıgı tespit ettigim nickler ile sürekli banlanmasına ragmen yeniden farklı nicklerle ortaya çıkmayı başarmıştır.
tespit edildiginde forumdaki yerini nickini korumak adına magdur olan kişilere PM ler atmakta magduriyeti giderecegine dair sözler vermektedir .. (imana gelip bana 2 yılda ulaştı artık sırada kaç kişi varsa)
bu kişiye karşı cidden dikkatli olmanız gerekmektedir. şuanki tatil isimli nicki şikayetim üzerine yönetimce banlanmıştır aşagıda verdigim linkleri kontrol ederseniz bu şahsın daha önce jquery sql vb. nicklerle dolaştıgını anlayabilirsiniz..
adam uslanmıyor.. gidiyor geliyor sürekli bir vukuatı bulunuyor..
tatilvitrini üzerindende mesajları var oraylada görüşecegim halen oralarda nufuz ediyor dolaşıyorsa onunda banlanması için elimden geleni yapacagım
böyle 3 kuruş için insanların hakkına giren yalan yere yeminlerle insanları altadanlara yön yüz vermeyin..ekmegine yağ sürmeyin
daha fazla kimsenin zarar görmemesi adına
teşekkürler...
https://www.r10.net/sikayetim-var/130...r-sikayet.html https://www.r10.net/sikayetim-var/911...-hakkinda.html