• 09-08-2020, 16:19:13
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba arkadaşlar. sattığınız ürünler için doğrudan müşteri yönlendirip ürün başı / satış başı belli oranda pay almak istiyorum.


    1. C1nselik, sigara, alkol vb ürünlerle ilgilenmiyorum.
    2. Gıda temizlik vb ürünlerde doğal ve çevreye zarar vermeyen - helal sertifikalı ürünlere öncelik sağlarım.
    3. N11 gittigidiyor gibi garantili ve güvenilir platformlarda satılması gerekiyor.
    4. 5-6 desi büyüklükte paket göndermek için bana avantajlı kargo gönderme imkanı sunmanız öncelik sebebi olacaktır. (Ürün alanlara hediye gönderimi yapacağım.)

    ***
    Teklifinizi:
    Ürün satış linki +
    bana ödeyeceğiniz komisyon miktarı +
    satıştan ne kadar süre sonra bana ödeme yapacaksınız? +
    indirimli kargo imkanı sağlayacak mısınız?

    Whatsapp üzerinden bana gönderin. 0534 883 9896
    Bana uygun olan teklifler için en geç 24 saat içinde dönüş yaparım. Uygun olmayanları ise gerekçesiyle birlikte yine en geç 24 saatte size bildiririm.
    Uygun gördüklerim için aşağıdaki işleyiş geçerli olur.
    ***

    *1. Müşteri bulduğum zaman size whatsapp üzerinden teyit amaçlı mesaj gönderirim.
    (ürün stoğunuzda kalmamış olabilir, fiyatı değişmiş olabilir, bana komisyon ödemekten vazgeçmiş olabilirsiniz, vb nedenler olabilir.)
    Sizden teyit beklerim.
    *2. Siz onay vermişseniz müşteriyi ürününüzü satın almaya yönlendiririm.
    *3. Müşteri ad soyad il ilçe bilgisini size iletirim. Satın alma ekran görüntüsünü gönderirim.
    *4. Müşteriye kendim kargo ile ayrı bir hediye gönderiyorum. (Hediyenin ne olduğu duruma göre değişebiliyor.)
    *5. Siz uygun bir zamanda bana söz verdiğiniz komisyonu havale yoluyla (enpara veya ziraat) gönderiyorsunuz. Satıştan ne kadar süre sonra bana ödeme yapacağınızı daha önceden belirtmelisiniz.
    *6. Müşteriniz alışverişinden memnun olursa ve bana komisyon göndermişseniz itrader veriyorum, uygun platformlarda olumlu yorum yapıyorum.
    *7. Müşteriniz alışverişinden memnun olmzsa ve bana komisyon göndermemişseniz bu iki konuda makul bir gerekçe gösterememiş ve sorun çıkarmışsanız olumsuz geribildirim yapıyorum.


    ***

    Özet olarak, bana vereceğiniz komisyon karşılığı ürünlerinize gerçek müşteri buluyor, onlara küçük bir hediye gönderiyorum. elimden geldiğince açık bir şekilde izah ettim. herkese hayırlı alışverişler dilerim.
  • 09-08-2020, 16:23:26
    #2
    Pm gönderildi.
  • 09-08-2020, 16:30:17
    #3
    Mesaj gönderildi
  • 09-08-2020, 16:32:28
    #4
    Marketer
    Eğitim setimin satışı başına 50 tl bırakabilirim. Shopier üzerinden müşteri göndereceksiniz, 100 liraya satışı olacak.
  • 09-08-2020, 16:35:47
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Berkayyildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Pm gönderildi.
    PM yanıtlandı, hayırlı işler dilerim.

    yusufaofficial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Mesaj gönderildi
    WA mesaj yanıtlandı, hayırlı işler dilerim.

    Skaylet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eğitim setimin satışı başına 50 tl bırakabilirim. Shopier üzerinden müşteri göndereceksiniz, 100 liraya satışı olacak.
    Uygundur hocam. Detay bilgisini WA mesaj olarak atabilirsiniz.
  • 09-08-2020, 20:17:22
    #6
    Marketer
    looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    PM yanıtlandı, hayırlı işler dilerim.


    WA mesaj yanıtlandı, hayırlı işler dilerim.


    Uygundur hocam. Detay bilgisini WA mesaj olarak atabilirsiniz.
    Pm gönderildi.