• 12-04-2016, 11:15:51
    #1
    Gaziantep yöresel ürünlerini mutfaklarla buluşturuyoruz. 1. sınıf ürünler. Siz de kendi web siteniz ya da sosyal medya gücünüzle temsilcimiz olabilirsiniz.


    - % 100 müşteri memnuniyeti ve iade garantili.
    - Faturalı satış.
    - 1. sınıf A kalite ürünler.
    - Talep halinde subdomain online satış sitesi.
    - Ücretsiz kartvizit desteği.


    https://www.youtube.com/watch?v=G_BdsuuIH_A



    https://www.youtube.com/watch?v=JeWe9_QhTtk



    https://www.youtube.com/watch?v=hEk_YrZD_QY



    Sorularınız için arayın: 0 505 987 00 27

    Siz de Hamido Gaziantep Yöresel Ürünleri satış temsilcimiz olmak isterseniz info@hamido.com.tr'dan bizimle irtibata geçebilirsiniz. Sonrasında fiyat listemizi size göndereceğiz.

    Hamido Gaziantep Yöresel Ürünlerini Tercih Edenlerin Yorumları;

    birkideneme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    "Şu işle sen de uğraş da bir ek gelirin olsun" dediğim bir arkadaşım, çalıştığı 3 vardiyalı fabrikadan 3. sipariş listesini aldı, daha da alacak gibi. Ben yavaş gidiyorum çünkü yapacak çok işim var ama ufaktan geri dönüşler almaya başladım. Birkaç arkadaşıma çalıştıkları yerlerde broşür dağıttırarak daha çok tanınmayı planladım ve buna başladım da. Özellikle büyük, kalabalık bir yerde çalışıyorsanız veya reelde - sanalda geniş bir çevreniz varsa bu işe el atmanızı tavsiye ederim. Ürünler temiz, fiyatlar uygun; bu insanları etkiliyor.
    Kaygusuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    35 KG civarı sipariş geçtim, sadece 3-4 eve söyledim, numuneleri tadan yağdırdı
    iyireklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Öncelikle kişiliğini begendigim Hamit beyin urunlerinide çok beğendik ve ikinci siparisimi verdim uzunsurede kısmetse çalışacağız
    birkideneme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dün sabah kargoyla gelen 9 salçanın 6'sını sattık. Bu 48 saatten az bir zaman içinde 3 arkadaşa yapılan satıştır sadece. 2'si Facebook üzerinden, ki kişisel sayfamdır, site sayfası bile değil; öyle kalabalık da değildir. Daha doğru dürüst bir çalışma yok ortada, çevremize böyle bir şey deneyeceğimizin sinyallerini verdik o kadar. Kargoyla gelen ürünler dışında diğerlerinin de sözünü ediyoruz. Baharatlar küçük paketlere bölünerek pazar tezgahı vb. bir ortamda rahatça satılabilir. Münasip bir dükkanı olan bir köşesine koyabilir. Kafamda vızır vızır fikirler dönüyor.

    Bir de, bir miktar dağ kekiğini küçük ambalajlara alalım dedik, nasıl bir koku anlatamam. Mis gibi kokuyor, yoğun yoğun, güven verir bu...gibime geliyor.


  • 14-04-2016, 15:34:54
    #2
    pm alabilir miyim
  • 14-04-2016, 21:48:59
    #3
    uzay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    pm alabilir miyim
    Yurt dışına şu an için ürün gönderimimiz yok maalesef. İlginiz için teşekkür ederim. Konu günceldir.
  • 18-04-2016, 01:36:12
    #4
    Kar marjı ve çalışma detayları nedir? PM atar mısınız?
  • 18-04-2016, 12:18:58
    #5
    Üyeliği durduruldu
    domain çok güzel başarılar
  • 19-04-2016, 10:52:17
    #6
    hayırlı olsun hocam başarılarınızın devamını dilerim
  • 20-04-2016, 12:25:28
    #7
    Kaygusuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kar marjı ve çalışma detayları nedir? PM atar mısınız?
    Detaylı PM gönderildi.

    Arbuzik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    domain çok güzel başarılar
    Sağolun, teşekkürler.

    skoparak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hayırlı olsun hocam başarılarınızın devamını dilerim
    Allah razı olsun. Sağolun.
  • 20-04-2016, 13:22:36
    #8
    @wertaces; Hocam pm attım.
  • 20-04-2016, 17:19:46
    #9
    anadoluvizyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @wertaces; Hocam pm attım.
    PM'e dönüş yapıldı.