Merhaba Arkadaşlar Konumuz biraz uzun olacak ama kimsenin aklında soru işareti kalmasın diye her şeyi en ince detayına kadar sunmak istiyorum.
Satış başı Kar Marjı : 30 TL (Yüklü sipariş çıkaran Arkadaşlara özel Komisyon 20+ Sipariş için )
Öncelikle Alt Yapı Fatura Muhasebe işlemlerine gerek yoktur. Bizim Tarafımızdan Karşılanacaktır.
Replika Cep Telefon satışı yapıyoruz uzun bir süredir, Sahibinden,Gittigidiyor,Sanalpazar gibi bir çok platformda satışlarımız mevcut ve ürünümüzü sattıktan sonra ortadan kaybolmuyor 2 yıl garanti kapsamındaki cihazların teknik servis ve müşteri hizmetlerini devam ediyoruz.
Sistem İşleyişimiz Diğer Reklam Firmaları gibi panel değil komple sitenin yönetimini sizlere veriyoruz.
Anlaşma Sağlanırsa ;
1 Adet Domain Belirliyorsunuz (Varsa onuda kullana bilirsiniz. )
2 Hosting + Tema Kurulumları yapılıyor
3 Siteyi Kendinize göre ayarlayıp yayına alıyorsunuz
4 Sitede bizim telefonumuzu değil kendi telefon numaranız ile arayan kişileri net bir şekilde siparişe çevirebiliyorsunuz ( İstenirse bu bizim tarafımızdan size özel bir telefon numarası alınarak yapılabilir Komisyon oranında ufak bir oynama yapmamız gerekir maliyet masraflarından dolayı )
5 Reklamınızı yaptığınızda gelen siparişlerinizi kendiniz yönetim panelinden görüp onay aşamasına geçebilirsiniz.(Eğer onay için zamanınız yoksa sipariş onayları tarafımızdan yapılır ve aylık olarak 100 TL cironuz'dan kesinti yapılır. )
Arkadaşlar Açıkçası her şey açık ve net herhangi bir satış ortaklığı yok müşteri siteye geldi telefonla sipariş verdi bana yansıtılmadı mı acaba derdi yok.
Ödeme Sistemimiz ise Şu Şekilde İlerleyecektir.
1 Sipariş Geldi
2 Telefon ile aranıp onaylandı
3 Kargoya Teslim Edildi(Takip Numarası yansıtıldı )
4 Kargo Alıcıya Teslim Edildi (Kapıda Ödeme sistemi ile )
5 Kazancınız 30 TL.
6 Teslim Edilen Siparişlerin Komisyon Ödemeleri İsterseniz Günlük olarak,İsterseniz haftalık olarak ödenecektir.
Ödeme Alt Limiti 100 TL'dir.(Neden 100 TL tema+domain+hosting kurulumları yapılacak ve 3 4 günde 1 tane sipariş çıkartabilecek arkadaşlar boşuna kendilerin ide yormasınlar bizleri de. )
Konu ile İlgilenen arkadaşlar PM Atarlarsa telefon ile gerekli detaylı anlatım yapılacaktır. (Domain+Host+Tema Kendimiz yapsak 100 TL Ciro Maliyetimizden kesilmesin derseniz bu şekil de çalışma mantığımız mevcuttur. )
Skype : Helpfull.Nebula[at]outlook.com
Sıkça Sorulan Sorular;
1. Şirket veya Fatura Kesmeme Gerek Var mı ?
Cevap : Hayır Arkadaşlar Tüm işlemler bizim üzerimizden yapılıyor ve sizler sadece reklam ve sipariş onaylıyorsunuz.
2. 100 TL Neden Kesinti Yapılıyor.
Cevap : Domain + Hosting + Tema Ücreti ödemediğiniz için ve bu giderler bizim tarafımızdan gittiği için. Eğer isterseniz kendiniz tarafından karşılayıp bu masraftan kurtulabilirsiniz.
Sorduklarınızı buradan da cevaplayacağım diğer arkadaşlar için.
Satış Başı 30 TL Kar Marjı Her şey Net
5
●868
- 30-11-2014, 13:46:10Üyeliği durduruldunarkoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülePm'ler Atıldı ArkadaşlarPandaros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-12-2014, 09:53:01Bu iş tam bana göre. ayrıntılı bilgi ve iletişim bilgilerinizi alabilir miyim lütfen. teşekkürler