Firmamızın ticari programlarını kurumsal müşterilere satabilecek arkadaşlar, Merhabalar;

1998 yılından bu yana faliyet gösteren kendine ait konfeksiyon süreç yönetimi programları, Kumaş takibi, model takibi, müşteri CRM programları ve 2002 yılından bu yana geliştirilen web tabanlı muhasebe programımızı satabilecek arkadaşların ulaşmaları rica olunur.

Hafta sonları programla ilgili detaylı demo yapılıp programların kullanımı ve müşteriye aktarılması konusunda yüz yüze ve / veya Teamwiever üzerinden kısa toplantılar gerçekleştireceğiz programlar konusunda argümanlarınız ve yeterli bilginiz olacak.

Ayrıca müşteri ihtiyacını belirleyip programı denemeye ikna ettiğiniz ancak demo da yeterli olamadığınız durumlarda uzak bağlantılarla live demo yapabilecek teknik ekibimiz mevcut mesaj ile ulaşmanız durumunda mailleşmemiz mümkündür.

Fiyatlarımız sabit ve internet sitemizde yayınladığımız fiyatlardır.
Fiyatlar üzerinden kendi payınızın belirli kısımlarını iskonto etme hakkınız vardır.

Programlar Lisanslı Faturalı (kdv siz alımlarda yine belirli bir mebla Fatura edilip lisans için gösterilmektedir.) bütün iş ve işlem sürecimiz yasalara uygundur.

Özellikle web tabanlı muhasebe ve finansman programımız
Dünyanın her yerinden ulaşılabilir (müşterinin bir bilgisayarına kurulduktan sonra o makina server oluyor diğer pc ler akıllı telefon ve tabletler client olarak programa bağlanıp internet üzerinden kullanıyor veriler tek makinada mssql ile tutuluyor)
Muhasebeci evinden kayıt girip rapor çekebilir.
Fimanın Satışçısı müşterisinde sipariş girebilir.
Patron iş gezisinde iphonundan android cihazından giriş yapıp Raporlara bakabilir Firma mali durumunu inceleyebilir.
bu gibi bir çok özelliği mevcuttur.
Ve bu özelliklerin hepsi gelişmiş bir yetkilendirme sistemiyle çalışır. Her kullanıcı kendi yetki sınırları içerisinde işlem yapabilir.

Gözünüz korkmasın çok rahat satışını gerçekleştirebileceğiniz firmaların ihtiyacı olan bir program firmalar halen kayıtlarını ya excel de ya da eta 7 de tutuyor ki eta dos tabanlı ve kullanması ölüm

Mesaj atarsanız detalı bilgiler vereceğim ve eğer birlikte çalışacaksak sizi program hakkında yeterli bilgi sahibi yapacağız müşterilerin sorularını cevaplayabilecek kıvamda olacaksınız çok takıldığınız yerde şirketi arayıp bilgi alabilecek ya da uzak bağlantıyla bağlanıp sorulara cevap verebiliyor olacağız.

Şuan benim satışlarda %10 gibi bir kar payım var. Asıl işim burada teknik destek ancak bu satış gerçekleştirebiliyorum, belirli oranda kârı bölüşüyor olacağız kısmetse.

Herkese teşekkürler.