• 01-12-2006, 15:20:03
    #1
    Üyeliği durduruldu
    - İşlemci : Dual (çift) Opteron 265 X2 (çift çekirdek)
    - Hafıza : 4GB Ecc Registred DDR Ram
    - Disk : 250 GB Segate Barracuda NCQ SATA2 16MB kaşe + 80 GB yedekleme diski
    - Port 1Gbit
    - Sunucuda haftalık yedekleme yapılmaktadır.
    - İşletim Sistemi : FreeBSD 6.1
    - cPanel + Fantastico + Rvskin
    - Zend Optimizer ve Ioncube sistemde mevcuttur.
    - Lokasyon : FDC
    - Network: BGP mix of Cogent & XEEX & PCCW & WVFIBER
    - Tüm paketlerde Name Server tanımlamaları & 3 adet IP
    - Havale / Paypal kabul edilir.

    Paket Adı : R0
    1 GB Web Alanı
    20 GB Trafik
    20 Domain (20 MySQL)
    Aylık 15 USD

    Paket Adı : R1
    2 GB Web Alanı
    50 GB Trafik
    50 Domain (50 MySQL)
    Aylık 25 USD

    Paket Adı : R2
    4 GB Web Alanı
    100 GB Trafik
    100 Domain (100 MySQL)
    Aylık 40 USD

    Paket Adı : R3
    6 GB Web Alanı
    150 GB Trafik
    150 Domain (150 MySQL)
    Aylık 60 USD

    afiet
  • 01-12-2006, 15:24:10
    #2
    sitenizi referansları görebilirmiyim
    ve bu arkadaşla çalışan varmı aramıza ????
  • 01-12-2006, 15:25:06
    #3
    Misafir
    Öncelikle Bugüne kadarki duruş ve başarılarınızı tebrik ve bundan sonraki başarılarınızı temenni ederim.
    Şahsi görüşüm Fiyat ve özellikler gayet uygun durumda.Ancak türkiyede Sunucu satmak reseller satmaya benzemiyor.Sunucuyu sattığınızda Unmanaged ve managed diye 2 seçenek sunabiliyorsunuz.Veyahut Sunucu alan Kişi Sunucuda barındırılacak İçerik Site büyüklüğü vede Zaten Sunucu ALAN KİŞİ Sunucu yönetiminden anlayan kişi olduğu için teknik desteğe pek ihtiyacı olmayan kişi oluyor.

    Ancak bugün Hiçbir şekilde teknik bilgisi olmayan ve ben reseller alayım site koyayım diye yola çıkan okadar çok insan varki.Öncelikle bu bilgisiz acemi kitleye karşı hazırlıklımısınız.

    2.cisi Satılan resellerlerde Yaşanabilecek sizin dışnızda (mutlaka yaşanacaktır) maduriyetler SIS networkun duruşuna zarar verebilir bu risk değilmidir ? Bu sizi korkutmuyormu ?

    Sıs network gibi türkiye sunucu piyasasına hakim bir kuruluşun Reseller işine girmesinin temel sebebi nedir.

    Sıs networdk Türkiyede Reseller alan kesimin daha çok Host Satışı/ Ve genç dinamik kitlenin Büyük web siteleri barındırmaya Ve Veyahut ***** hack siteleri barındırmaya yönelik aldığının farkındamı ?


    Saygılar Kolay gelsin.
  • 01-12-2006, 15:25:01
    #4
    Üyeliği durduruldu
    www.sis.com.tr
  • 01-12-2006, 15:33:07
    #5
    Üyeliği durduruldu
    ****** : ilgine alakana ve zamanını ayırmana teşekkür ederim.
    hemen yanıtlara geçelim,
    >Sunucu satmak reseller satmaya benzemiyor
    Hosting satın aldık, reseller satın aldık dedicated kiraladık, host sattık , reseller sattık, dedicated sattık. Hem müşteri hem satıcı yönlü tecrübelerimiz mevcut biz taraflı endişeniz olmasın.

    >Öncelikle bu bilgisiz acemi kitleye karşı hazırlıklımısınız.
    googling yapmayı öğretsek kafi sunucu taraflı yaşanacak sorun olabileceğini sanmıyorum, yaşanalısı sorunlar scriptsel kodsal sorunlar olup google ve webmaster forumları soru ve sorunların yanında olacaktır.

    >Sıs network gibi türkiye sunucu piyasasına hakim bir kuruluşun Reseller işine girmesinin temel sebebi nedir.
    Reseller piyasasından hiç çıkmadık ki zaten aktif değiliz

    >Sıs networdk Türkiyede Reseller alan kesimin daha çok Host Satışı/ Ve genç dinamik kitlenin Büyük web siteleri barındırmaya Ve Veyahut ***** hack siteleri barındırmaya yönelik aldığının farkındamı ?
    yasal olan her siteye hizmet sağlarız.

    afiet