• 01-07-2008, 21:08:45
    #10
    trwebhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam kusura bakmayın ancak birşey gözüme çarptı. Sitenizde Telekomünikasyon Kurumu belgesine sahip olduğunuz yazmakta buna istinaden sitenizi inceledim ancak herhangi bir firma bilgisi göremedim ? Kesinlikle satış baltalamak veya başka birşey olarak düşünmeyin.

    belge numaraları 483 Ali.
  • 01-07-2008, 21:35:12
    #11
    :konudışı: Faaliyet Belgesi'yle ilgili o açıdan bir boşluk var.
  • 01-07-2008, 23:12:29
    #12
    Arkadaşlar siz beni anlamadınız. Tamam faaliyet belgesi mevcut ve Telekomünikasyon'dada faaliyet belgesine sahip kişi veya firmalar arasındada zaten 483 numara ile yer almaktalar. Benim kafama takılan bir mevzu sitelerinde firma bilgileri yer almamakta olduğu için sormuştum.
  • 02-07-2008, 01:28:05
    #13
    Firma olmadığı için firma bilgisi yer almıyordur @trwebhosting'cim.
  • 02-07-2008, 02:09:17
    #14
    Kerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Firma olmadığı için firma bilgisi yer almıyordur @trwebhosting'cim.
    Neden yazdığım konusuna gelince, firma olmayanlara Telekomünikasyon Kurumu faaliyet belgesi veriyormuş, ancak kişi kendi sitesi için alabiliyormuş. Ticari amaçlı değil. Faaliyet belgesinin kullanılacağı amaç ticari amaçlı ise firma olmak gerekiyormuş. Yanılıyorum yada yanlış biliyor olabilirim.
  • 02-07-2008, 02:32:05
    #15
    Hayır öyle birşey yok, ticari amaçla da alınıyor. Malesef faaliyet belgesinin dağıtılması konusunda böyle bir AÇIK söz konusu. (bug var devlette ) Malesef T.İ.B. belgeleri dağıtırken "ticari amaçla hosting hizmeti verenler" diye kendisi kategorilendirmesine rağmen, ticari amacın farkındayken, herhangi bir vergi takibatı yapmıyor. Ne kadar acı bir durum, değil mi?