• 10-11-2013, 19:06:22
    #1
    Resellerime de yer alan 1 adet sitem subsend yemiş ve şöyle yazıyor.

    Bu ne demek nasıl çözebilirim ?
  • 10-11-2013, 19:12:03
    #2
    emaıl gondermı yaptınızmı asırı bır sekılde
  • 10-11-2013, 19:16:24
    #3
    tarantula901 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    emaıl gondermı yaptınızmı asırı bır sekılde
    Hayır. Hiç girmedim bile
  • 10-11-2013, 19:21:53
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Spam maili yüzünden suspend yemiş, firmaya ticket açıp durumu bildirin spama giren ip veya benzeri alana adına uygulanan suspendi kaldırsınlar.
  • 10-11-2013, 19:29:03
    #5
    Tamam da kim atmış yani bu maili ben mi benim yerime başkası mı. Bir çözümü yok mu . Ya açınca bi daha olursa
  • 10-11-2013, 19:36:20
    #6
    Üyeliği durduruldu
    Kullandığınız scripte virüs olabilir bu nedenle spam mail göndermesi normal , başka nedenlerde olması mümkün ama spam atıyor o kesin.

    http://prntscr.com/237ae8
  • 10-11-2013, 19:38:24
    #7
    iDunya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kullandığınız scripte virüs olabilir bu nedenle spam mail göndermesi normal , başka nedenlerde olması mümkün ama spam atıyor o kesin.

    http://prntscr.com/237ae8
    Wordpress Kullanıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler. Eklentilere bir bakayım ama.. Hiç bir şey yapmamıştım
  • 10-11-2013, 19:41:54
    #8
    Üyeliği durduruldu
    kasparov108 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Wordpress Kullanıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler. Eklentilere bir bakayım ama.. Hiç bir şey yapmamıştım
    WP de bu sık görünür , WP güncel değilse lütfen en son sürüme yükseltin.

    cPanel'de virüs tarama mevcutsa tarama yapın.

    Hosting firmanıza yazarsanız yardımcı olacaklardır.